Oplossingen van experts voor alledaagse uitdagingen

De Dynamics Improve Store is de plek waar je oplossingen van onze experts op jouw dagelijkse problematiek vindt. Dit zijn oplossingen op allerlei problemen. Dus of je je vereffenings-/afletterproces nu wilt versnellen of je bijvoorbeeld autorisaties eenvoudiger wilt inrichten, je vindt de oplossing in de Dynamics Improve Store.
 
Gemaakt en getest door onze experts, bewezen bij onze klanten.
Mprise Dynamics Improve Packs (2)

Een complex issue
compacte oplossing

Met Improve Packs stellen we je in staat om in korte tijd complexe processen versneld af te ronden. Daarnaast leveren we een set plugins om dagelijkse processen makkelijker te maken. Het wijzigen van scanners in het Warehouse wordt zo bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger.

Improve Packs

Improve Plugins

Dynamics Improve Packs

Dynamics Improve Pack voor Vereffening

Improve Pack voor Autorisaties

Hoeveel risico loopt uw bedrijf? Zonder goede autorisatiestructuur kunnen medewerkers bij privacygevoelige informatie of klantdata.  Soms komt in het nieuws dat een medewerker onterecht geld heeft overgemaakt. Wat doet u eraan om deze risico's te vermijden? Wat zou de accountant zeggen als hij ziet waar uw medewerkers bij kunnen? 

Meer over Autorisaties in Dynamics 365 F&O

Dynamics Improve Pack voor Autorisaties

Improve Pack voor Vereffening

Het opmaken van een goede jaarrekening kost tijd. Dat is niet erg als de aandacht wordt besteed aan hoofdzaken. De correctheid van saldi op grootboekrekeningen zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar het uitzoeken van saldi kan soms voor vervelende vertraging zorgen.

Meer over Vereffening in Dynamics 365 F&O


Improve Pack voor Inkoopfactuurverwerking

Improve Pack voor Inkoopfactuurverwerking

Ben je veel tijd kwijt aan het verwerken van inkoopfacturen? Dat kan een stuk eenvoudiger en sneller. Mprise heeft in samenwerking met Blue10 een Improvement Pack voor inkoopfactuurverwerking voor Dynamics 365 F&O ontwikkeld. Hiermee wordt registratie, goedkeuring en koppeling aan een inkooporders geautomatiseerd. Dit voorkomt fouten en levert vaak veel tijdswinst op.

Meer over Inkoopfactuurverwerking in Dynamics 365 F&O

Steeds meer mensen gaan in het systeem werken. De standaardrollen van Microsoft passen dan echt niet meer.

Kevin Evers, Financial Accountant bij Auping

pdp_essential_legs

"Met de nieuwe rollen van Mprise is het beheerbaarder en overzichtelijker geworden".

Arjan Wiersma, Concern Controller bij Evides

pageheader

“Ontvangsten en facturen vereffenen we automatisch tegen elkaar. De balans is schoner en we weten welke goederen nog ontvangen of gefactureerd dienen te worden.”

Abemec

pageheader

Dynamics Improve Plugins

Mprise Warehouse Management Scanner Deployable Package

Mprise Scanner Manager

Inloggen op de scanners in je Warehouse wordt eenvoudiger met de Mprise Scanner Manager. De rechten om dit te doen liggen nu bij de System Administrator, terwijl ook andere medewerkers wijzigingen in de Scanner moet kunnen maken.  

Meer over de Mprise Scanner Manager

Mprise Dynamics 365 Deployable Package plugin

Mprise SysTableBrowser Manager

Deze plugin maakt het eenvoudig om tabellen in Dynamics 365 F&O te exporteren. Dit is normaal alleen mogelijk met System Administrator rechten, maar kan met deze plugin ook door meerdere rollen worden gedaan. 

Meer over Mprise SysTableBrowser Manager

 

Mprise Dynamics Training

Persoonlijk in gesprek? 

Bij Mprise helpen we jaarlijks tientallen organisaties om slimmer gebruik te maken van Microsoft Dynamics 365. Met onze trainingen, onafhankelijk advies, Improve Packs, Plugins en diensten rond performance, WMS of bijvoorbeeld Finance zijn we in staat je bedrijf in korte tijd veel verder te helpen. 

Neem contact op