Los alledaagse issues eenvoudig op met kant en klare oplossingen

Improvement Packs voor Microsoft Dynamics 365 F&O

 

Hoewel Microsoft Dynamics 365 een zeer uitgebreid ERP-pakket is, zijn sommige ogenschijnlijk logische activiteiten zijn lastig uit te voeren. Doordat wij inmiddels talloze keren een oplossing op dit terugkerende issue hebben gerealiseerd, hebben wij deze functionaliteit in een oplossing verpakt. Deze 'solutions' hebben we voor Vereffening in AX/F&O en voor Autorisaties. Beide tijdrovende klussen, die nu gelukkig makkelijker kunnen.


Vereffening in Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Het opmaken van een goede jaarrekening kost tijd. Dat is niet erg als de aandacht wordt besteed aan hoofdzaken. De correctheid van saldi op grootboekrekeningen zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar het uitzoeken van saldi kan soms voor vervelende vertraging zorgen.

Lees verder

close up of businessman hand working on laptop computer with financial business graph information diagram on wooden desk as concept

 


Autorisaties en compliance in Dynamics 365 F&O

Concentrated young hacker in glasses stealing money from different credit cards sitting in dark room

 

Hoeveel risico loopt uw bedrijf? Zonder goede autorisatiestructuur kunnen medewerkers bij privacygevoelige informatie of klantdata.  Soms komt in het nieuws dat een medewerker onterecht geld heeft overgemaakt. Wat doet u eraan om deze risico's te vermijden? Wat zou de accountant zeggen als hij ziet waar uw medewerkers bij kunnen? 

Lees verder


Verspil geen tijd meer aan inkoopfactuurverwerking

Bent u binnen uw organisatie veel tijd kwijt aan het verwerken van inkoopfacturen? Dat kan een stuk makkelijker en sneller. Mprise heeft in samenwerking met Blue10 een Improvement Pack voor inkoopfactuurverwerking voor Dynamics 365 F&O ontwikkeld. Hiermee wordt registratie, goedkeuring en koppeling aan een inkooporders geautomatiseerd. Dit voorkomt fouten en levert vaak veel tijdswinst op.

Lees verder

Invoices Concept. Word on Folder Register of Card Index. Selective Focus.