Standaardsoftware voor unieke bedrijven

Bij Mprise hebben we de filosofie om standaard software te gebruiken voor standaardprocessen. Microsoft Dynamics 365 en Power Platform leveren daarnaast voldoende flexibiliteit voor aanpassingen. Zo maken we standaardsoftware bedrijfsspecifiek. 

We leren organisaties slimmer met Dynamics werken binnen de Academy, optimaliseren we Dynamics AX en F&O met Mprise Improve en implementeren we Business Central, Power Platform en CRM met Mprise Business Solutions.

Naast standaard Microsoft heeft Mprise een specifieke oplossing voor de tuinbouw ontwikkeld. Dit pakket heet Agriware 365 en is gebaseerd op Business Central. 

 

 Driehoek Mprise Jochen

 

Hoe wij organisaties helpen

Binnen iedere organisatie staat ambitie centraal. Meestal is dat een stip op de horizon en vraagt vaak om groei. Om te kunnen groeien, is kennis nodig. Kennis leidt tot verbetering. Denk aan betere omgang met het systeem, slimmer ingerichte processen of bijvoorbeeld simpelweg weten waar je moet klikken. Op termijn volgt vaak een nieuwe vraag. Op dat moment komt vernieuwing om de hoek kijken. Er komt een nieuw systeem, een nieuwe methode of een nieuw team. Volgend op vernieuwing is leren. Je moet tenslotte leren omgaan met nieuwe technologie, processen of mensen.

Microsoft Dynamics applicatie overzicht (1)