Een cultuur van groei

Wie kunnen beter iets over het werken bij Mprise vertellen dan de medewerkers? We laten ze graag aan het woord.

Samen zijn we het erover eens dat de volgende drie kernwaarden onze cultuur typeren.

 

 

HubSpot Video

Samen

Verbeteren en innoveren gebeurt altijd in nauwe samenwerking met de klanten. Uiteindelijk gaat het om het verzorgen van waarde aan het bedrijfsproces. En wie anders is de expert in de bedrijfsvoering dan de klant zelf. Mprise is daarin ondersteunend door software en ondersteunende kennis te leveren.

De ontwikkeling van software en het leveren van kennis vinden we een multidisciplinaire activiteit. Daarom is ‘samen’ een sleutelwoord bij Mprise; alleen door de samenwerking van competente collega’s kunnen klanten echt worden ondersteund.

Verantwoordelijk

Mprise gaat voor resultaat. Onlosmakelijk daarmee verbonden is het nemen van verantwoordelijkheid voor uitgevoerde taken. Klanten mogen ons daarop aanspreken. Zij hebben er recht op.

Medewerkers voeren niet uitsluitend taken uit. Zij nemen verantwoordelijkheid voor het resultaat. Mprise stimuleert het nemen van eigenaarschap bij haar medewerkers.

Duurzaam

Het verspillen van energie, daar houden we niet van. Mprise vindt dat klanten veel beter geholpen zijn door ‘herhaalbare’ ofwel ‘standaard’ producten en diensten. Standaard oplossingen leveren in veel gevallen op termijn veel meer op voor de klant dan specifieke oplossingen.

Uiteraard zal er altijd ruimte moeten blijven voor klantspecifieke oplossingen, maar de medewerkers bij Mprise worden gestimuleerd in het denken in generieke oplossingen voor klanten.


Welk gebied past jou het best?

werken bij Mprise

Vacatures bij Mprise

Binnen Mprise Academy, Improve en Business Solutions helpen we organisaties die werken met Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, Business Central, Power Platform en CRM om zelfredzaam te worden. We leiden op, implementeren en verbeteren.

Bekijk vacatures

1-Sep-06-2022-07-36-55-74-AM

Vacatures bij Mprise Agriware

Mprise Agriware is dé softwareoplossing voor de tuinbouwsector. Binnen deze unit zijn we constant op zoek naar Microsoft Dynamics 365 Business Central developers, consultants, projectmanagers en verkopers. Het liefst met groene vingers!

Bekijk vacatures

Een uitdagende baan én verder studeren

Zoek je een uitdagende ICT baan, terwijl je ook verder zou willen studeren? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing.

Lees hier verder