Dynamics 365 Eventkalender

Werk je met Microsoft Dynamics 365 F&O, Business Central of CRM en wil je je kennis wat bijspijkeren? Neem deel aan onze webinars. De onderwerpen gaan van toegepaste kennis zoals de sessie over de Jaarafsluiting of Autorisaties tot valkuilen in een implementatie.

* Alle sessies worden georganiseerd voor eindgebruikers. Consultants van implementatie-organisaties helpen wij graag in onze trainingen

 

 

Combineer training & webinars in 2024

Dynamics webinars in 2024

Ook in 2024 organiseren wij een reeks webinars. Dit keer meer ingestoken op business vraagstukken rond Warehouse Management, Power Platform en Dynamics 365 F&O, Tracking & Tracing en Change Management. 

We nodigen je in de loop van 2024 uit voor deze webinars via LinkedIn en e-mail. 

Harro Knook     [27-3]| Implementatie maken of kraken? Zet je mensen succesvol in!
Sicco Antuma   [23-4]| Warehouse Management
Hylke Britstra  [n.n.b.]| Power Platform & D365 F&O

Kopie van Uitgelichte afbeelding klantcase

Aankomende Dynamics webinars

Harro Knook, Expert Microsoft Certified Trainer bij Mprise (1)

Mensen weg, kennis weg? Borg je kennis op de juiste manier!

Welke mensen bezitten welke kennis? En wat gebeurt er als er iemand op een belangrijke post vertrekt? Is de kennis dan de deur uit? Of heb je van tevoren nagedacht over borging van de kennis? Veel vragen die in onze ogen essentieel zijn om over na te denken. In sommige organisaties is de ramp amper te overzien als er iemand weggaat. Harro Knook vertelt je hoe je dit voorkomt.

Datum en tijd: 27 maart | 16:00

Sicco Antuma (1)

Wanneer is (Advanced) WMS onmisbaar?

Voorraadhoudende organisaties hebben een systeem nodig om grip te houden op die voorraad. Dat kan met (Advanced) WMS. Maar hoe gebruik je dit correct en waar moet je op letten bij het maken van keuzes rond Warehouse Management? Dynamics 365 Finance & Operations specialist Sicco Antuma neemt je mee.

Datum en tijd: 23 april | 16:00

Hylke Britstra, Expert Microsoft Certified Trainer bij Mprise (1)

Power Apps & Dynamics 365 Finance & Operations mis de boot niet!

Al eens gekeken naar Power Platform? Zo niet, dan is dat inmiddels best een risico. Het is niet meer weg te denken uit het Microsoft landschap en komt ook steeds vaker terug in andere applicaties. Tijdens dit webinar neemt Hylke Britstra je mee in de laatste ontwikkelingen en valkuilen waar je niet meer in hoeft te trappen.

Datum en tijd binnenkort hier te vinden!

Welke onderwerpen zijn al voorbij gekomen?

Hieronder zie je welke Webinars wij al op een eerder moment hebben georganiseerd. Zit er een onderwerp bij wat je interessant vindt? Neem dan contact op door middel van de oranje knop, dan helpen we je graag verder!

 


Gert Goris (1)

WEBINAR | Traceren in Dynamics 365 F&O

[27-02-2024]

Stel dat de leverancier van een van je grondstoffen een recall uitvoert, weet je dan of je deze grondstof op voorraad hebt en of je deze al in producten hebt verwerkt? En of deze producten al naar klanten zijn verzonden? In dit Webinar hebben we de balans tussen registratie en werkbaarheid besproken.

Sander van der Kloes, Expert Microsoft Certified Trainer bij Mprise (1)

WEBINAR | Hoe richt je autorisaties (rollen en rechten) correct in?

[31-10-2023]

Is in jouw organisatie iedereen 'sys-admin'? Dat kan misschien tijdelijk, maar de accountant steekt daar na verloop van tijd een stokje voor. Het inrichten van rollen en rechten is geen gemakkelijke klus, daarom hebben we de uitdagingen en oplossingen getoond tijdens dit Webinar.      

Hylke Britstra, Expert Microsoft Certified Trainer bij Mprise (1)

WEBINAR | De opmars van Power Platform in combinatie met Dynamics 365 F&O

[13-11-2023]

De ontwikkelingen in het Microsoft applicatielandschap gaan razendsnel en applicaties raken ook steeds meer in elkaar verweven. Ook in D365FO kun je hier niet meer omheen. In het webinar liet Hylke zien wat er gebeurt en waarom het belangrijk is om dit te volgen.

Geert Fortrie, Microsoft Finance specialist bij Mprise (1)

WEBINAR | Boost je jaarafsluiting Dynamics 365 F&O/AX editie

[28-11-2023]

Geert Fortrie, Finance specialist en Dynamics 365 Finance & Operations toonde tijdens deze sessie een aantal werkwijzen die het proces rond je jaarafsluiting drastisch kunnen versnellen. Een soepele jaarafsluiting is essentieel voor financieel verantwoorde bedrijfsvoering

Harro Knook, Expert Microsoft Certified Trainer bij Mprise (1)

WEBINAR | Hoe vermijd je falende implementaties?

[04-12-2023]

Vanuit onze expertise worden wij veel gevraagd om te helpen bij vastgelopen implementaties. De reden? Veelal worden teams niet meegenomen in de transformatie. Tijdens deze sessie toonde Harro Knook, aan de hand van een aantal praktijkgevallen de valkuilen die je kunt vermijden.

Michel de Ruijter, Expert Microsoft Certified Trainer bij Mprise copy (1)

WEBINAR | Boost je jaarafsluiting Dynamics 365 BC/NAV editie

[11-12-2023]

Michel de Ruijter, Finance specialist en Dynamics 365 Business Central specialist toonde tijdens deze sessie een aantal werkwijzen die het proces rond je jaarafsluiting drastisch kunnen versnellen. Een soepele jaarafsluiting is essentieel voor financieel verantwoorde bedrijfsvoering

Volg je Dynamics Training bij Mprise Academy

Download je cursusrooster

Wil je weten wanneer jouw training gegeven wordt? Download het cursusrooster.                    

Microsoft Dynamics 365 Tips en Tricks bij Mprise Mbites

Mprise Mbites - Tips & Tricks

Leer de oplossingen die onze Dynamics 365 specialisten dagelijk gebruiken in Mprise Mbites.

Volg je Dynamics Business Central Training bij Mprise Academy

Alle Dynamics trainingen

Gebruik Dynamics 365 F&O, BC of CRM zoals het bedoeld is en leer meer in onze trainingen.