Filters

Niveau
RolTrainingsvorm


Waarom volg je Microsoft Dynamics AX training bij Mprise? 

Zonder kennis benut je de mogelijkheden van Microsoft Dynamics AX niet optimaal. Mprise helpt jou je organisatie de juiste kennis geven om met de software te kunnen werken. Het kennisniveau moet op het juiste peil blijven en waar mogelijk verbeteren. Op die manier haal je het maximale uit de software en is de Return on Investment sneller bereikt! 

Wij zien in de verschillende fases waarin je bedrijf zich bevindt, ook verschillende behoeftes ontstaan. Hieronder een korte toelichting op deze fases.

 1. Oriëntatiefase: Ben jij een goede gesprekspartner voor jouw implementatiepartner? Het is belangrijk om tot op bepaald niveau kennis te hebben van Microsoft Dynamics AX. Je weet dan beter waar jouw implementatiepartner het over heeft, maar bent ook in staat betere keuzes te maken en in een ultiem geval aan te geven dat bepaalde keuzes niet goed voor je organisatie zijn. 

  Schrijf je in voor de introductietraining en zorg dat je kennisniveau op peil is!
 2. Implementatiefase: Zodra de implementatie gestart is, komt er veel op een organisatie af. Zijn er kerngebruikers aangewezen? Zijn zij opgeleid? En hoe ga je intern zorgen voor de juiste trainingen voor alle teams? We zien vaak dat training een thema is dat (te) laat wordt besproken. Begin daarom op tijd met het maken van een opleidingsoverzicht per rol en afdeling en bepaal op tijd welke kennis nodig is voor welke personen. We helpen je zowel met de keuze voor trainingen voor de key-user als voor een intern opleidingsplan voor alle afdelingen. 
 3. Kennisniveau op pijl houden: Medewerkers komen en gaan. Met het vertrek van mensen, verdwijnt ook kennis. Hoe zorg je dat de kennis op peil blijft? Je kunt allereerst bij ons terecht voor een kennistoets. Hiermee kijken we wat het huidige kennisniveau is van de organisatie. Op basis van de uitkomsten adviseren we je bepaalde trainingen. Een andere optie is om naar dezelfde trainingen te kijken als die van de kerngebruikers en eindgebruikers. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jouw organisatie.

  Plan een GRATIS adviesgesprek in

Microsoft Dynamics AX partners

Naast eindklanten helpen we ook implementatiepartners. We leiden zowel consultants als ontwikkelaars op.  Onder de knop 'developer' en 'consultants' vind je de trainingen die wij bieden.

Maak kennis met Microsoft Dynamics AX door introductietraining

Voor bedrijven/mensen die kennis willen maken met Microsoft Dynamics AX hebben we een mooie introductietraining. Deze training is voor iedereen bedoeld die op functioneel logistiek/financieel of technisch niveau met Microsoft Dynamics AX gaat werken. Maar natuurlijk kan deze ook dienen ter kennismaking, om dit mee te nemen in de beslissing om voor Microsoft Dynamics AX te kiezen of niet.

 Bekijk de training hier. 

Voordelen van Microsoft Dynamics 365 Training bij Mprise

Mprise Academy is inmiddels ruim twee decennia een begrip in het trainen en opleiden van gebruikers van Microsoft Dynamics 365 Business Central, Finance & Operations, Dynamics NAV, AX en Power Platform. Onze Microsoft Certified Trainers (MCT) zijn stuk voor stuk experts met jarenlange ervaring in implementaties van ERP, CRM en Power Platform. Naast de enorme hoeveelheid kennis die ons team bezit, kies je voor Mprise Academy omdat:

 • Trainingen gaan altijd door. Ook al is er maar één cursist, als de training ingepland is, gaat die ook door.
 • De mogelijkheid om na de training ondersteuning te krijgen. Denk hierbij aan audits, hulp bij financiële inrichting of afstemming van interne processen met de werkwijze in het ERP-systeem. 
 • Kies voor de vorm die bij jouw organisatie en implementatiestadium past. Hebben jouw eindgebruikers te weinig kennis van Microsoft Dynamics AX om hun werk goed te kunnen doen? Wij helpen je met een opleidingsplan. 
 • Onze trainers worden beoordeeld met een 9 gemiddeld

Investeer in je bedrijf met Microsoft Dynamics 365 trainingen en pluk de vruchten van verbeterde productiviteit, klantenservice, besluitvorming en compliance.

Wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan contact met ons op via de chat of het contactformulier hieronder.

Maak kennis met Mprise Academy

Kom je op training bij Mprise? We geven je alvast een klein voorproefje zodat je zelf kunt zien waarom jaarlijks 2000 cursisten kiezen voor een training bij Mprise Academy. Het Mprise Learning Center is een moderne leeromgeving. Alle ruimten zijn ingericht met computers die alle benodigde software bevatten. Moet je even uit de training vanwege een urgent vraag, dan kan dat in de 'belcellen'. 

Tussen de middag zorgen we voor een broodjeslunch.

Neem contact op met Mprise Academy

Neem contact op met Mprise Academy

Heb je een vraag over een training of wil je een trainingsplan met ons ontwikkelen? Stel gerust je vraag, dan helpen wij je verder. 

Empowering People & IT
Microsoft Gold Partner

Het succes van uw business wordt bepaald door het deskundige gebruik en de slimme toepassing van ERP software door uw medewerkers. Alles wat wij doen is daar op gericht. Alles voor uw groei.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief