Mprise heeft een overzichtelijk aanbod van workshops gericht op ontwikkeling van basiskennis, begripsvorming en key-user vaardigheden. De werkvormen zijn onderzoekend en interactief. De workshopdagen worden door deelnemers ervaren als van grote extra toegevoegde waarde. Lees hieronder per workshop de thema’s, de beschrijving en download de folder.

Workshops

 

De essentie van ERP, het ERP-simulatiespel

De essentie van ERP, het ERP-simulatiespel

Het belang van een (nieuwe) ERP-oplossing is niet vanzelfsprekend niet duidelijk voor uw medewerkers. In spelvorm geeft deze workshop antwoord op de vraag: wat is de essentie van ERP en wat zijn de bijbehorende succesfactoren. Download de flyer voor meer informatie!

Keyuservaardigheden

Keyuservaardigheden

Kerngebruikers aanwijzien is niet voldoende. U heeft een team nodig dat die rol professioneel invult. Deze praktische workshop bereidt uw medewerkers daarop voor. Doel is ze te helpen inzicht in de kerngebruikersrol te verwerven, de competenties, de randvoorwaarden. Download via deze webpage de flyer.

Train de trainer

Train de trainer

Een praktische workshop die uw kerngebruiker helpt om eindgebruikers op een professionele wijze op te leiden. De basisvaardigheden die nodig zijn om kennis over te dragen komen in deze workshop aan de orde. De theorie én veel  praktische oefeningen. Download de flyer voor meer informatie!  

Train de schrijver

Train de schrijver

Het volgen van deze workshop helpt uw kern-gebruikers om op een goede wijze gebruikersdocumentatie op te stellen. Er wordt ingegaan op het maken van instructies en trainingsmaterialen. Aan de hand van oefeningen en praktijkvoorbeelden krijgen de kerngebruikers een goede basis om deze materialen te ontwikkelen. Download de flyer voor meer informatie!

Hoofdplanning MRP

Hoofdplanning MRP

Plannen van materialen en resources: met Excel of via ERP? Voor veel planners/medewerkers is de planningsmodule een black box, ze plannen daarom liever handmatig. Deze workshop legt m.b.v. lego de basisprincipes van MRP op een eenvoudige en heldere wijze uit.

Download de flyer voor meer informatie!

Finance: hoe en wat?

Finance: hoe en wat?

Balans, winst- en verliesrekening, crediteuren en debiteuren. Veel gebruikte termen binnen een ERP-oplossing. Wilt u snel (weer) inzicht in de betekenis ervan en in het voeren van een boekhouding? Volg dan deze workshop in de vorm van een Monopoly-spel. U zet zelf een boekhouding op en krijgt de begrippen (weer) helemaal helder. Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

Workshop Dynamics CRM geschikt voor mijn organisatie?

Workshop Dynamics CRM geschikt voor mijn organisatie?

Microsoft Dynamics CRM wordt bij steeds meer bedrijven geïmplementeerd. In deze workshop krijgt u in een halve dag een totaalbeeld van de mogelijkheden van Dynamics CRM. In de nieuwste demo omgeving kunt u de voordelen van dit pakket zelf ervaren, waardoor u kunt bepalen of Dynamics CRM voor uw organisatie geschikt is. Lees meer...

Blauwdruk bedrijfsproces

Blauwdruk bedrijfsproces

Het komen tot een procesdefinitie en het maken van blauwdrukken vormen steeds weer het vertrekpunt in het streven naar Operational Excellence. In de workshop gaan we met praktijkvragen aan de slag en kijken we naar uw processen. Lees hier meer over de sessie. 

Workshop Autorisaties in Dynamics AX

Workshop Autorisaties in Dynamics AX

Een goede autorisatiestructuur moet flexibel, veilig, controleerbaar en beheersbaar zijn. Maar hoe en waarmee realiseer en beheer je een autorisatiestructuur die hieraan voldoet?

In een workshop van een dag maken wij u bekend met de verschillende aspecten van autorisaties. Bekijk hier de workshop!

"Mprise heeft onze inhoudelijke experts in een workshop voorbereid op het intern overdragen van kennis. Daardoor konden zij hun rol goed vervullen."

Carla de Lange, HR Manager bij Life Fitness:

Lees klantenverhaal