Microsoft Dynamics 365 Business Central

Business Central helpt je met intuïtieve interfaces meer grip op finance, verkoop, inkoop, voorraadbeheer en andere bedrijfsprocessen te krijgen. Meer inzicht, betere beslissingen.

 

Bespreek de mogelijkheden

 

 

Wat is Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een platform van oplossingen en koppelingen die uw organisatie helpen om ambities te realiseren.

Gebruik je Office-oplossingen zoals Word, Excel of Outlook? Je koppelt deze naadloos aan je nieuwe ERP-systeem. Zo wordt je dagelijkse werk een stuk eenvoudiger en wordt er minder tijd verspild aan nutteloze activiteiten. 

Bespreek de mogelijkheden

Microsoft Dynamics 365 Business Central binnen het Business Platform
Warehouse Management (WMS) met Business Central (2) (1)

Voordelen van Business Central

Redenen om te kiezen voor Business Central zijn er voldoende. De uitgebreide functies en gebruiksvriendelijke interface maken Business Central de ultieme oplossing voor het stroomlijnen van je bedrijfsvoering.

 • Cloudgebaseerd

  Business Central is een cloud-applicatie, wat betekent dat het wordt gehost op Microsoft Azure. De voordelen daarvan zijn:
  • Toegankelijkheid: Business Central kan worden benaderd vanaf elke locatie met een internetverbinding.
  • Veiligheid: Microsoft heeft diverse teams die zich constant bezighouden met de veiligheid van onze data. Veiliger wordt het niet.
  • Schaalbaarheid: Business Central kan worden op- en afgeschaald om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen.
 • All-in-one

  Business Central is een all-in-one ERP-systeem, wat betekent dat het een breed scala aan functies biedt voor het beheren van verschillende bedrijfsprocessen. Dit kan bedrijven helpen om efficiënter te werken en beter inzicht te krijgen in hun bedrijfsgegevens.
 • Gebruiksvriendelijk

  Business Central is een gebruiksvriendelijk systeem met een intuïtieve interface. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om het systeem te leren en te gebruiken.
 • Prijs

  Business Central is een betaalbaar systeem dat beschikbaar is voor bedrijven van alle groottes.

Maatwerk? Liever Power Apps & Business Central

Processen die niet in de standaardoplossing pasten, werden voorheen als maatwerk in ERP toegevoegd. Uitdagingen met het beheer, updates en veiligheid waren het gevolg. Dat hoeft niet meer!

Waarom het wiel opnieuw uitvinden als iemand al eens een oplossing voor jouw uitdaging heeft gemaakt? Met Microsoft AppSource voeg je eenvoudig apps toe aan je ecosysteem. Bestaat het niet of is een proces specifiek voor jouw bedrijf? Power Apps biedt de oplossing.

Bespreek de mogelijkheden

Mprise Power Apps voor Business Central (1)

Koppel Business Central met Power Platform

Breid de functionaliteiten van Dynamics 365 Business Central uit met de kracht van het Power Platform. Automatiseer, optimaliseer en visualiseer eenvoudig en snel.

Bouw tijdsbesparende apps

Maak op een slimme manier gebruik van Power Apps en zet apps in om gegevens makkelijker in te voeren. Bouw bijvoorbeeld een inspectie-app om eenvoudig vast te leggen wat de status van een machine of voertuig is. Door de krachtige integratie met Power Automate kunnen direct onderdelen worden gereserveerd of besteld en staat uw organisatie zo min mogelijk stil.

De mogelijkheden van Power Apps zijn eindeloos. Van een werkplekregistratie app tot complete POS-systemen, voorraadbeheer of reserveringsapp voor klanten. Meer over Power Apps leest u hier.

Automatiseer repetitieve processen

In iedere organisatie zijn mensen bezig met activiteiten die geautomatiseerd kunnen worden. Denk aan het invoeren van facturen, 'overkloppen' van uren of eenvoudigweg herinneren van collega's dat taken nog uitgevoerd moeten worden.

U bouwt met Power Automate uitgebreide werkstromen. Binnen Power Automate zorgen 'triggers' ervoor dat taken worden afgevuurd. Van simpel proces tot zeer uitgebreide flow van taken.

Visualiseer data en neem sneller een betere beslissing

Power BI levert essentiële inzichten in alle dagelijkse processen. Daarmee wordt het eenvoudiger om goed geïnformeerde beslissingen te nemen en bent u eerder op de hoogte van eventuele afwijkingen. 

Bijsturen doet u dan niet meer op basis van onderbuikgevoel, maar op basis van de feiten.

Meer over Power BI

Versnel het eerste contact, virtueel

Met Power Virtual Agents maakt u eenvoudig chatflows om ieder contact op de website sneller van een antwoord te voorzien of tot lead te converteren.

Mprise als uw Business Central partner

In samenwerking met Mprise implementeer jij het Microsoft platform dat de diverse bedrijfsprocessen samenbrengt, stroomlijnt en vereenvoudigt. Jouw organisatie is daardoor in staat eenvoudiger zelf meer te bereiken.

We implementeren nieuwe ERP omgevingen, nemen bestaande implementaties in beheer als de huidige partner niet meer voldoet en gaan een langdurige relatie aan om ervoor te zorgen dat de volwassenheid van je IT-landschap meegroeit met het bedrijf zelf.

Bij Mprise hechten we veel waarde aan zelfredzaamheid. Dat zijn wij zelf en zo helpen wij ook onze klanten. Mprise komt dus niet alleen implementeren, maar zorgt er ook voor dat D365 Business Central op de juiste manier gebruikt wordt. Op die manier levert de investering ook resultaat op.

Download het Microsoft Dynamics 365 Business Central E-Book

Download je E-Book

Alles weten over de functionaliteit & features in Business Central? Lees het in het BC E-Book

Microsoft Dynamics 365 Tips en Tricks bij Mprise Mbites

Mprise Mbites - Tips & Tricks

Leer de oplossingen die onze Dynamics 365 specialisten dagelijk gebruiken in Mprise Mbites.

Volg je Dynamics Business Central Training bij Mprise Academy

Business Central training

Gebruik Dynamics 365 Business Central zoals het bedoeld is en leer meer in onze trainingen.

Ontwikkel jouw best of breed platform

Jouw bedrijf verdient software dat bij jouw processen past. Business Central geeft je deze flexibiliteit. De software gecombineerd met onze decennia Microsoft Dynamics ervaring en ongeëvenaarde aanpak samen met jou levert een toekomstbestendig platform voor de groei van jouw organisatie op.