Daarom is het belangrijk dat u gaat nadenken over de stap naar de opvolger van NAV, Dynamics 365 Business Central. De mogelijkheden van Business Central zijn uitgebreider dan die van NAV, de integratie met Office beter, het platform werkt via de browser en is uitstekend te koppelen met andere applicaties. Met Business Central bent en blijft u up to date. Meer informatie? Vraag een adviesgesprek aan of plan een demo in. 

Bespreek de mogelijkheden

Migratie of her-implementatie Navision?

  • Gaat u migreren of een her-implementatie doen? Dat hangt vooral af van de hoeveelheid maatwerk en of u een add-on gebruikt.
  • Werkt u voornamelijk met standaard NAV, dan zijn er mogelijkheden om via een aantal migratiestappen over te gaan naar Business Central.
  • Heeft u veel maatwerk, wellicht een add-on en wilt u zo veel mogelijk terug naar de standaard, dan is een her-implementatie de beste optie.

Bestaand maatwerk dat echt nodig is kan vaak met behulp van het Power Platform of als Extensie in de nieuwe versie terug komen. Kijk hier naar de mogelijkheden van het Power Platform.