Microsoft brengt in Nederland twee ERP oplossingen op de markt, Dynamics 365 Business Central en Finance & Operations. U kent de laatste nog als Axapta of Dynamics AX. Als gebruiker van een verouderde AX versie ligt de vraag op uw bureau of u wilt migreren naar Finance & Operations (F&O)

Dat is geen gemakkelijke vraag, F&O is dan wel de opvolger van AX maar is steeds groter gegroeid, complexer en duurder geworden. Past uw bedrijf nog wel bij zulke complexe software?

Business Central als alternatief

Veel bedrijven hebben zich die vraag al gesteld en zijn naar alternatieven gaan kijken. Misschien verrast het u, maar veelal komen deze bedrijven uit bij Business Central. Ook een product van Microsoft, met alle voordelen van dien. En waar de voorloper van Business Central (BC) nog niet altijd voldeed blijkt de standaard van BC nu voor veel organisaties heel goed te passen. Zeker in de combinatie met het Power Platform van Microsoft en de standaard koppeling met Microsoft Dynamics CE (voorheen CRM).

Herkent u zich hierin? Neem dan contact op, wij kunnen (d.m.v. een fit/gap analyse) heel specifiek samen met u kijken of BC een goed alternatief is voor de vraag waar u misschien wel wakker van ligt.

Plan een GRATIS adviesgesprek in

Ps. Mprise heeft niet alleen ervaren consultants en uitgebreide kennis van BC, maar is ook al jaren expert op Dynamics AX en F&O, dus wij moeten het weten!

6 redenen om te migreren van Axapta naar Business Central

  1. De meeste functionaliteiten van AX zijn standaard ook beschikbaar in Business Central.
  2. Business Central is gebruiksvriendelijker en minder complex dan de opvolger van Axapta, Finance & Operations. 
  3. De implementatie van Business Central is eenvoudiger, goedkoper en korter in doorlooptijd.
  4. Het functioneel beheren van Business Central is eenvoudiger dan Finance & Operations waardoor u lagere beheerkosten heeft. 
  5. De licentiekosten voor Business Central (Bekijk die hier) zijn aanzienlijk lager dan die van Finance & Operations. (Bekijk die hier)
  6. Microsoft biedt een speciale korting voor organisaties/klanten die willen migreren van AX naar Business Central. 

Bespreek de mogelijkheden