Microsoft heeft met het Power Platform een instrument neergezet waarmee iemand zonder veel ICT kennis zelf een geavanceerde business applicatie kan bouwen en onderhouden.

Mprise heeft als kennispartner van Microsoft alle kennis in huis om uw organisatie op te leiden in het gebruik van het Power Platform. Hiermee worden u en uw collega's opgeleid om zelf apps te bouwen met PowerApps, bedrijfsprocessen te automatiseren met Microsoft Flow en realtime performance te meten met Power BI.

Of u nu trainingen wilt volgen over het Power Platform, of  onze consultancy met hun gevorderde kennis wilt inzetten om uw bedrijfsprocessen te automatiseren, bij Mprise bent u aan het juiste adres. Misschien wilt u wel een app voor uw technici onderweg of uw buitendienst verkopers. Deze app zal ook goed moeten samenwerken met uw ERP/CRM of andere bedrijfssoftware. PowerApps maakt dit eenvoudig door integraties met alle producten van Microsoft en meer.

Lees ook deze blog waarin het 'wat', 'hoe' en 'waarom' van het Power Platform worden uitgelegd.

Bekijk direct het programma en het rooster

Bekijk hier het volledige cursusprogramma voor Dynamics Power Platform en download het trainingsrooster. U kunt zich ook gemakkelijk online inschrijven.

Programma en rooster