• ERP die de groei van uw organisatie ondersteunt

    Dynamics 365 Business Central stelt MKB-bedrijven in staat om meer bezig te zijn met bedrijfsprocessen. Minder focus op IT, meer op het halen van bedrijfsdoelen. 

    Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kies je niet alleen voor een ERP-oplossing, maar levert Microsoft een volledig ecosysteem van oplossingen en koppelingen die uw organisatie helpen om ambities waar te maken.

    Onder andere Power Platform levert met Power BI, Power Apps en Power Automate een zeer krachtige uitbreiding die onder één dak met elkaar gekoppeld worden. Dat betekent dat u afscheid kunt nemen van de uitgebreide lijst custom koppelingen en 'tooltjes' van derde partijen.

    Vraag demo Business Central aan

Business Central van Microsoft, voor u

Maak je organisatie klaar voor de toekomst

Kies voor een platform dat klaar is om uw groei te ondersteunen. Kostenefficiënt, effectief en eenvoudig in gebruik.

Business Central is standaard al heel compleet. De Mprise aanpak is dan ook gericht op het zo goed mogelijk inzetten van alle standaard componenten. Updates verlopen daardoor soepel en extensies kunnen eenvoudig worden afgeschakeld.

Lees het E-Book


Functionaliteit | Slimmere inkoop, verkoop, productie, voorraad en meer

Alles-in-één met Dynamics 365 Business Central

Breng afdelingen in lijn met elkaar door ze allemaal te laten werken binnen één oplossing. Hierdoor werken collega's beter met elkaar samen en krijgt efficientie een boost. 

Proces icon Mprise-2

Beter inzicht in processen

KPI's voor iedereen! Lever iedere betrokkene dagelijks inzicht in zijn of haar KPI's. Zo heeft iedere gebruiker beter zicht op prestaties en hoe deze beter worden.

Cart icon Mprise-1

Volg van eerste contact tot ambassadeur

Help uw klant beter door een veelzijdig inzicht in voorraad, levertijden en cross- en upsell producten. Uw klant is beter geholpen, u heeft meer verkocht.

Cloud icon Mprise-1

Altijd bereikbaar door de Cloud

Waar u ook bent, u kunt altijd met uw Microsoft account inloggen in uw Business Central omgeving. Uw nieuwe ERP-systeem draait volledig in de cloud. Kritieke bedrijfsgegevens zijn daarmee veilig en versleuteld opgeslagen.

Phone icon Mprise-1

Grip op projecten

Maak eenvoudig gebruik van urenregistraties en plan projecten direct vanuit Business Central. Zo is uw projectadministratie overzichtelijk en altijd up-to-date.


Koppel Business Central met Power Platform

Breid de functionaliteiten van Dynamics 365 Business Central uit met de kracht van het Power Platform. Automatiseer, optimaliseer en visualiseer eenvoudig en snel.

Bouw tijdsbesparende apps

Maak op een slimme manier gebruik van Power Apps en zet apps in om gegevens makkelijker in te voeren. Bouw bijvoorbeeld een inspectie-app om eenvoudig vast te leggen wat de status van een machine of voertuig is. Door de krachtige integratie met Power Automate kunnen direct onderdelen worden gereserveerd of besteld en staat uw organisatie zo min mogelijk stil.

De mogelijkheden van Power Apps zijn eindeloos. Van een werkplekregistratie app tot complete POS-systemen, voorraadbeheer of reserveringsapp voor klanten. Meer over Power Apps leest u hier.

 

Dynamics 365 Business Central

 

Automatiseer repetitieve processen

In iedere organisatie zijn mensen bezig met activiteiten die geautomatiseerd kunnen worden. Denk aan het invoeren van facturen, 'overkloppen' van uren of eenvoudigweg herinneren van collega's dat taken nog uitgevoerd moeten worden.

U bouwt met Power Automate uitgebreide werkstromen. Binnen Power Automate zorgen 'triggers' ervoor dat taken worden afgevuurd. Van simpel proces tot zeer uitgebreide flow van taken.

Data invoeren in Business Central

 

Visualiseer data en neem sneller een betere beslissing

Power BI levert essentiële inzichten in alle dagelijkse processen. Daarmee wordt het eenvoudiger om goed geïnformeerde beslissingen te nemen en bent u eerder op de hoogte van eventuele afwijkingen. 

Bijsturen doet u dan niet meer op basis van onderbuikgevoel, maar op basis van de feiten.

Meer over Power BI

Power BI dashboard vanuit Power Platform

Versnel het eerste contact, virtueel

Met Power Virtual Agents maakt u eenvoudig chatflows om ieder contact op de website sneller van een antwoord te voorzien of tot lead te converteren.

Dynamics 365 Business Central gekoppeld aan Power Apps

 


Mprise als uw Business Central partner

Bij Mprise hechten we veel waarde aan zelfredzaamheid. Dat zijn wij zelf en zo helpen wij ook onze klanten. Mprise komt dus niet alleen implementeren, maar zorgt er ook voor dat D365 BC op de juiste manier gebruikt wordt. 

Dat doen we met een krachtige organisatie waarin we opleiden binnen Mprise Academy, implementeren met Mprise Business Solutions en verbeteren binnen Mprise Improve. 

Lees het E-Book


Mprise at work

BC voor Finance

Verkrijg inzichten in alle financiële processen binnen uw organisatie. Business Central toont eenvoudig gegevens vanuit verkoop, voorraad, inkoop, debiteuren en crediteuren via geïntegreerde Power BI dashboards

Naast ingebouwde dashboards is Business Central gemakkelijk met Power BI te koppelen. Zo bent u in staat ook gegevens uit andere oplossingen in relatie te brengen met gegevens uit Business Central.

Lees het E-Book

Portrait of manual worker and manager scanning package in the warehouse

BC voor Supply Chain

Met de ingebouwde Warehouse Management (WMS) module, heeft u altijd een up-to-date beeld bij voorraden en voorraadlocaties. 

Dit stelt u in staat om onder andere orderpicking slimmer te regelen. Maar ook met een Bill of Materials (BOM) te werken en bijvoorbeeld een betere routing binnen uw bedrijf te ontwikkelen. Zo bespaart u tijd en wordt het werk leuker!

Lees het E-Book


Dynamics 365 Business Central FAQ

Waar stel ik mijn vragen?

Als u vragen heeft rond uw BC-omgeving, kunt u onder andere op de community pagina van Microsoft antwoorden van anderen vinden. 

Of lees het blog van Business Central om oplossingen voor diverse problemen te vinden.

Geen tijd om te zoeken of geen oplossing gevonden? Laat het gerust weten. Onze specialisten hebben al heel veel situaties gezien en leveren in korte tijd veel meerwaarde.

Waar koop ik Business Central?

Business Central wordt verkocht en geleverd door een globaal netwerk van Dynamics 365 partners. 

Mprise is lid van dit wereldwijde partnerlandschap en helpt u met de implementatie, training en on-boarding van Dynamics 365 Business Central. 

Meer over prijzen van Business Central vindt u op de prijspagina.

Wat is het verschil tussen On-Premise en Online?

Het meest belangrijke verschil zit in de opslaglocatie. Een On-Premise omgeving is opgeslagen in de IT-infrastructuur van uw organisatie. Wanneer u met Business Central in de Cloud werkt, is dit opgeslagen in de omgeving van Microsoft Azure. 

Een van de voordelen van Online is dat u zich niet hoeft te bekommeren om onderhoud en veiligheid van de server. Een nadeel is dat u niet altijd zicht hebt op de kosten en dat uw gegevens gevoelsmatig verder van uw bedrijf staan. Echter is de afgelopen jaren gebleken dat Microsoft haar Cloudomgevingen zeer zorgvuldig behandelt en de veiligheidsrisico's erg klein zijn.

Is er een trial om BC uit te proberen?

Die is er! Om een gevoel te krijgen bij Dynamics 365 Business Central kunt u een testomgeving aanmaken. Dat doet u hier. U kunt hier uw gegevens invoeren en krijgt dan 30 dagen toegang tot uw testomgeving. 

Na 30 dagen nog niet de kans gehad om te kijken wat de waarde van BC voor uw organisatie is? U kunt deze periode met 30 dagen verlengen. Meer info daarover vindt u hier.

Waar is de 'save'-knop?

Er is in Business Central geen save-knop meer. Zodra je naar een volgend veld gaat, wordt uw wijziging automatisch opgeslagen. Wanneer er geen fouten gevonden zijn, ziet u de status rechtsboven op het scherm wijzigen van 'Saving' naar 'Saved'.

 

Hoe ga ik met BC aan de slag?

Hoewel Mprise u volledig helpt met een implementatie en bijbehorende on-boarding, is het altijd goed te weten wat de eerste stappen zijn.