CRM functionaliteit met Dynamics 365 Marketing

Verkoop meer, sneller

Microsoft Dynamics 365 Marketing levert een complete set aan tooling om alle facetten van marketing te ondersteunen. Van het eerste contact tot een volwaardig ambassadeur, Dynamics 365 Marketing helpt u hierbij. 

Door de gehele Customer Journey in D365 Marketing onder te brengen, heeft u altijd beeld bij uw leads en laat de pipeline u eenvoudig zien welke klanten u de komende tijd kunt verwachten.

Door de volledige integratie van uw webpagina's, formulieren, andere kanalen en bijvoorbeeld events heeft u een 360 graden beeld bij uw marketinginspanningen.

Dynamics 365 Marketing (1)

 


Optimaliseer alle stappen van de Customer Journey 

Dynamics 365 Marketing levert beheer en inzicht in alle marketingactiviteiten

 


Customer Journey Orchestration

Schaaf de klantreis bij waar nodig

Dit is waar de kracht van Power Platform tot uiting komt. Met Customer Journey Orchestration richt je flows in waarmee u uw (toekomstige) klant steeds een stap verder in de Customer Journey laat nemen, of juist terug. 

Door te kijken welke afslagen de meeste mensen nemen, is het eenvoudig om te zien waar bijgeschaafd moet worden om meer leads te converteren tot klant. 

dynamics 365-marketing-customer-engagement-journey (1)

 


Marketing e-mails

Stuur opgemaakte e-mails vanuit het centrale CRM systeem. Gebruik de Drag-and-Drop editor of maak zelf een mail op. Personaliseer de mail vervolgens voor de persoonlijke touch.

Webforms

Laat alle resultaten van formulieren op de website direct in CRM terecht komen. Dynamics 365 Marketing is geïntegreerd en staat in directe verbinding met Sales.

Landingpages

Bouw een landingpage eenvoudig op via de Drag-and-Drop editor. Maak eerst een template om een consistent uiterlijk te garanderen.


Marketing & Sales, happy together

Neem afscheid van eilandjes en bundel de krachten. De data in Dynamics 365 Marketing wordt vastgelegd in Dataverse. Dat is de moderne data-opslag van Microsoft die het centrum vormt van diverse applicaties. Sales pakt daarmee moeiteloos data op die door marketing is ingevoerd. Is er een lead die een bepalende score heeft bereikt, dan komt die automatisch bij sales terecht. Je kunt instellen dat zij binnen een bepaald tijdsbestek contact met de lead opnemen om continuïteit te garanderen.

Dynamics 365 Marketing (1)

 


Andere Dynamics 365 Apps

 

Microsoft Dynamics 365 is een suite van business apps om productiviteit binnen uw organisatie te verhogen. Het platform biedt apps om diverse afdelingen binnen de organisatie met elkaar te verbinden. Zo volgt u uw klant van lead tot customer service.

 

Dynamics365 met tekst