Leer navigeren door Dynamics ERP

Bij Mprise vinden we zelfredzaamheid belangrijk. Een ERP systeem is best een uitgebreide omgeving. Er zijn heel veel opties en vaak meerdere wegen om hetzelfde doel te bereiken. In de E-Learning cursus van Mprise leggen onze experts de eerste stappen uit en laten we zien waar u essentiële onderdelen vindt.

Bekijk de E-Learning cursussen hieronder

Website-1

 


Kies de E-Learning cursus die bij jou past


  Dynamics 365 F&O

Deze e-learning cursus gaat in op het werken met D365 Finance & Operations. We leggen de basis om te werken met D365FO. Na deze e-learning ben je in staat snel en eenvoudig te navigeren in D365FO. Het geldt als basis om deel te nemen aan onze technische en functionele trainingen.

Beschikbare talen: Nederlands

 


  Dynamics AX

Deze e-learning cursus gaat in op het werken met Dynamics AX2012: de gebruikersinterface wordt uitgelegd. Dit vormt een praktische basis voor de functionele en technische trainingen van Dynamics AX2012. Na het volgen van deze e-learning beschikt de deelnemer over voldoende vaardigheden om aan de vervolgtrainingen te kunnen deelnemen.

Beschikbare talen: Nederlands, Engels

 


  Dynamics 365 BC

Na het volgen van deze 'knoppentraining' ben je in staat te navigeren binnen D365 BC en weet je ook hoe snel en eenvoudig je de juiste informatie vindt. Deze cursus biedt ook de juiste basiskennis om aan onze technische en functionele trainingen te kunnen deelnemen.

Beschikbare talen: Nederlands, Engels 

 


  Dynamics NAV

Deze e-learning cursus gaat in op het werken met Dynamics NAV: de gebruikersinterface wordt uitgelegd. Dit vormt een praktische basis voor de functionele en technische trainingen van Dynamics NAV vanaf versie NAV2013. Na het volgen van deze e-learning beschikt de deelnemer over voldoende vaardigheden om aan de vervolgtrainingen te kunnen deelnemen.

Beschikbare talen: Nederlands

 


Bredenoord-header-lasser_8f7904ed581e46c55f6552d31ba48025

'Eerst de Mprise E-Learning, dan pas toegang'

Derk Jan Nokkert, Bredenoord

Wij gebruiken de E-Learning 'knoppentraining' van Mprise voor de on-boarding van onze nieuwe medewerkers. Het is niet makkelijk om uit het niets met Dynamics AX te gaan werken. Daarom laten we onze nieuwe mensen altijd kennismaken met de look en feel om zich comfortabel te voelen in het systeem. Dat kunnen ze zelfstandig oppakken, zonder daarvoor collega's te hoeven vragen. Pas als de E-Learning cursus is afgerond, krijgen ze toegang tot de live-omgeving. Zo weet ik zeker dat er een hoog kennisniveau is en we AX op de juiste manier gebruiken.

Online trainen in eigen tempo

Met een online training kunt u leren op uw eigen tempo, waar en wanneer u wilt. Wanneer u net een nieuwe baan heeft, is het ideaal om uw eigen moment te kiezen waarop u de training volgt. Het voordeel is dat u niet gehaast door de stof heen hoeft en u de kennis zo beter onthoudt.

 1. Wat is een E-Learning cursus?
  Een E-Learning cursus of online training is een training waarbij onze Dynamics experts een training hebben samengesteld om u mee te nemen in de eerste stappen binnen Microsoft Dynamics ERP. De training is voor iedereen goed te volgen en is op ieder moment te stoppen. 
 2. Wat kost een E-Learning?
  Mprise biedt E-Learning cursussen aan voor € 200,- per training. Dit geeft een maand toegang tot de training.
 3. E-Learning vanuit HR management
  Heeft u net iemand aangenomen die gaat werken met Microsoft Dynamics ERP, dan kan een 'knoppentraining' handig van pas komen. Deze 'kennismakingscursussen' helpen om snel wegwijs te raken in de nieuwe omgeving.
 4. Algemeen kennisniveau verhogen
  Digitale transitie staat of valt bij het correct gebruiken van de aanwezige tooling. Als het algemene kennisniveau laag is, is de motivatie om met een oplossing te werken dat vaak ook. Dat is zonde van de investeringen die gedaan zijn. Start daarom met een online cursus van Mprise en haal meer uit ERP!

Meer lezen over onze trainingen kan in het blog dat een van onze trainers heeft geschreven.

Naar blog >