Professionaliseer je Customer Service proces met CRM

 
  • Alle functionaliteit om Customer Service goed te ondersteunen voor €4,20 per maand
  • Binnen 4 weken live
  • Standaard Customer Service App voor €4.995,- (fixed price)
  • Geen training nodig
  • Management informatie voor continue verbetering
Binnen de Microsoft Customer Service App vind je basale, meest gebruikte CRM functionaliteit. Alles dat je nodig hebt om je klantenserviceprocessen te ondersteunen, versnellen en versimpelen. Je betaalt daarmee niet voor functionaliteit die je niet gebruikt én kunt flexibeler schakelen met de tooling oplossing die wij je leveren.

€4,70 per user per maand

Bekijk de hele demo

 

Sales app van Mprise (1)

 

In onze demovideo gaan we in het kort in op de functionaliteit van onze Customer Service App. Zijn jouw processen redelijk standaard, maar zoek je naar extra functionaliteit? De flexibiliteit van de app laat het toe om dit tijdens de implementatie te realiseren.
Bekijk de hele demo

Kies voor de Customer Service App die meegroeit

De Microsoft Customer Service App is de meest flexibele en schaalbare optie om je klantenservice te professionaliseren. De App is standaard uitgerust met de meest basale functionaliteiten. Die hebben de meeste bedrijven altijd nodig. Daarnaast is er de mogelijkheid tot uitbreiding. Heb je bijvoorbeeld SLA's nodig, dan zetten we die functionaliteit aan.

Pricing pagina Customer Service App 2023 (1)

 


Integreer de Customer Service App met andere applicaties

De Microsoft Customer Service App past naadloos op elke andere applicatie binnen je organisatie. Koppel bijvoorbeeld Microsoft Dynamics 365 Business Central, Exact, AFAS of SAP met de Customer Service App en houdt eenvoudig bij welke problemen zich bij welke klant voordoen en wat het verloop en de kosten daarvan zijn.

Plan een GRATIS adviesgesprek in

Van NAV naar Business Central 2