BLUE10

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in de financiële administratie in Microsoft Dynamics NAV.  

De belangrijkste voordelen van Blue10: 

  • Eenvoudig boeken, goedkeuren en terugzoeken van facturen
  • Zelflerende documentherkenning
  • Mogelijkheid tot automatisch matchen van facturen met inkooporders in Microsoft
  • Transparant
  • Prijsmodel; maandabonnement inclusief implementatie, support en onbeperkt aantal administraties en gebruikers.


MobileNAV

Mprise heeft gekozen voor  MobileNAV als product voor het bouwen van klantspecifieke mobiele applicaties, waaronder ook scan oplossingen.  Een door MobileNAV geconfigureerde oplossing kan zowel online als offline werken. In het laatste geval wordt de data van de mobiele applicatie gesynchroniseerd met de ERP database. 

Indigo Logistics

Het logistieke platform ISAL van Indigo Logistic is ontwikkeld voor de aansturing en afhandeling van logistieke processen en activiteiten in tuinbouw kassen. Het ISAL framework is het frame voor het ISAL platform en voorziet onder andere in de communicatie met de (SQL) databases en de communicatie met de (web)services. Het framework biedt verder gebruikersbeheer, PLC logging en communicatie met PLC's van derden. 

To-Increase

To-Increase heeft krachtige software applicaties voor Microsoft Dynamics. Ze maakt gebruik van diepe kennis van de unieke behoeften van bedrijven en industrieën om tools te ontwikkelen die de ERP-oplossing compleet maken. To-Increase creeert krachtige software- en cloudapplicaties die, wanneer geïntegreerd met het Microsoft Dynamics ERP systeem het bedrijf helpen laten bloeien.