Meer functionaliteit door slimme partnerships

Mprise levert Microsoft Dynamics 365 Business Central, CRM en Power Platform applicaties. Binnen de branches waar wij actief zijn, zijn veel overlappende processen gaande. Daardoor hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken we gebruik van standaarden. Zo kunnen we onze projecten heel pragmatisch insteken.

Voor alles dat wij niet standaard meenemen, hebben wij partnerships met leveranciers die die functionaliteiten wél leveren. Wat we niet hebben, kopen we dus kant-en-klaar in. We werken meestal met dezelfde partners. Dat stelt ons ook in staat om een kwalitatief hoogstaand en integraal systeem op te leveren.

Zo leveren wij standaard software voor unieke bedrijven.

Overzicht van partners van Mprise

 

Mprise en Dime software zijn partners

Meer functionaliteit met Dime.Scheduler

Met Dime.Scheduler wordt een heel mooi en flexibel in te richten grafisch planbord toegevoegd aan Business Central. Deze tool maakt het mogelijk om één centrale planning te hebben waarmee taken heel eenvoudig kunnen worden toegewezen aan resources (mensen of machines). Dit gaat heel intuïtief door middel van ‘Drag & Drop’ en/of ‘Copy & Paste’. De schermen zijn heel makkelijk te personaliseren en filteren zodat iedere gebruiker ziet wat zinvol is.

Meer lezen

Microsoft NB-1-1

Mprise heeft sinds 2004 met Microsoft, als leverancier van Dynamics AX, Dynamics NAV en Dynamics CRM, een partner relatie. Mprise was in die tijd de eerste Microsoft opleidingspartner voor Dynamics in Nederland en heeft de status van Microsoft Gold Certified Partner. Microsoft heeft ook de Agriware software applicatie van Mprise Indigo gecertifeerd als ‘Certified for Microsoft Dynamics NAV’.

Blue10

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in de financiële administratie in Microsoft Dynamics NAV.  

De belangrijkste voordelen van Blue10: 

  • Eenvoudig boeken, goedkeuren en terugzoeken van facturen
  • Zelflerende documentherkenning
  • Mogelijkheid tot automatisch matchen van facturen met inkooporders in Microsoft
  • Transparant
  • Prijsmodel; maandabonnement inclusief implementatie, support en onbeperkt aantal administraties en gebruikers.

mobilenav_logo

Mprise heeft gekozen voor  MobileNAV als product voor het bouwen van klantspecifieke mobiele applicaties, waaronder ook scan oplossingen.  Een door MobileNAV geconfigureerde oplossing kan zowel online als offline werken. In het laatste geval wordt de data van de mobiele applicatie gesynchroniseerd met de ERP database. 

Indigo_logistics_partner_page

Het logistieke platform ISAL van Indigo Logistic is ontwikkeld voor de aansturing en afhandeling van logistieke processen en activiteiten in tuinbouw kassen. Het ISAL framework is het frame voor het ISAL platform en voorziet onder andere in de communicatie met de (SQL) databases en de communicatie met de (web)services. Het framework biedt verder gebruikersbeheer, PLC logging en communicatie met PLC's van derden. 

To-Increase-logo1

To-Increase heeft krachtige software applicaties voor Microsoft Dynamics. Ze maakt gebruik van diepe kennis van de unieke behoeften van bedrijven en industrieën om tools te ontwikkelen die de ERP-oplossing compleet maken. To-Increase creeert krachtige software- en cloudapplicaties die, wanneer geïntegreerd met het Microsoft Dynamics ERP systeem het bedrijf helpen laten bloeien.

 

Dynamics Credentialed Professional (certified)

De Association of Dynamics Professionals (DynamicsPro) is een onafhankelijke, non-profit organisatie die zich inzet voor de wereldwijde Microsoft Dynamics partner community. Hun missie is om professionele competentie standaarden en assessments te stellen en te handhaven voor de verbetering van de hele community. Hun visie is dat elke Dynamics professional erkent en zich houdt aan de DynamicsPro certificering en de kwaliteitsnormen voor de implementatie, ondersteuning en het gebruik van Microsoft Dynamics producten.