MPRISE

Partners

Mprise werkt samen met de volgende partners:

Microsoft.png

Mprise heeft sinds 2004 met Microsoft, als leverancier van Dynamics AX, Dynamics NAV en Dynamics CRM, een partner relatie. Mprise was in die tijd de eerste Microsoft opleidingspartner voor Dynamics in Nederland en heeft de status van Microsoft Gold Certified Partner. Microsoft heeft ook de Agriware software applicatie van Mprise Indigo gecertifeerd als ‘Certified for Microsoft Dynamics NAV’.

Blue10.png

Mprise heeft gekozen voor de Invoice Management oplossing van Blue10. Deze oplossing is pragmatisch, eenvoudig in gebruik te nemen en goed geïntegreerd met Dynamics NAV.

De samenwerking tussen Blue10 en Mprise met betrekking tot Invoice Management geldt voor zowel Dynamics NAV. Mprise is reseller van de Blue10 Invoice Management oplossing. Mprise doet zelfstandig de implementatie van Invoice Management en levert hier ook support op.

LOGO-HR.png

DynamicsHUB, community voor Microsoft Dynamics gebruikers en partners. Al meer dan 10 jaar is DynamicsHUB hét kennisplatform voor Microsoft Dynamics AX, CRM en NAV. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van Dynamics AX, NAV en CRM. Kom in contact met Microsoft en andere gebruikers en partners. Deel uw ervaring en kom gezamenlijk tot nieuwe oplossingen.

Mprise is Committed Partner en werkt al meer dan 10 jaar samen met DynamicsHUB. Bent u lid van de DynamicsHUB? Check hier of u korting ontvangt op onze roostertrainingen.

mobilenav_logo.png

Mprise heeft gekozen voor de mobiele oplossing MobileNAV. Met MobileNAV werkt de geconfigureerde mobiele applicatie niet alleen online maar ook offline (met synchronisatie).

DynamicsPro

De Association of Dynamics Professionals (DynamicsPro) is een onafhankelijke, non-profit organisatie die zich inzet voor de wereldwijde Microsoft Dynamics partner community. Hun missie is om professionele competentie standaarden en assessments te stellen en te handhaven voor de verbetering van de hele community. Hun visie is dat elke Dynamics professional erkent en zich houdt aan de DynamicsPro certificering en de kwaliteitsnormen voor de implementatie, ondersteuning en het gebruik van Microsoft Dynamics producten.

Plantum

Mprise Indigo is buitengewoon lid van Plantum. De branchevereniging voor bedrijven uit de sector plantaardig uitgangsmateriaal. De leden van Plantum zijn actief in veredeling, vermeerdering, opkweek en handel van zaden, bollen, knollen, stekken en jonge planten.

Indigo_logistics_partner_page.jpg

Indigo logistics ondersteunt logistieke processen en activiteiten. 

Onze logistieke platform ISAL is ontwikkeld voor de aansturing en afhandeling van logistieke processen en activiteiten. Het ISAL framework is het frame voor het ISAL platform en voorziet onder andere in de communicatie met de (SQL) databases en de communicatie met de (web)services. Het framework biedt u verder wizards ten behoeve van inrichting & configuratie, gebruikersbeheer, PLC logging en communicatie met PLC's van derden. 

To-Increase_partner_page.jpg

To-Increase heeft krachtige software applicaties voor Microsoft Dynamics 365 for Operations, Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV.

To-Increase maakt gebruik van diepe kennis van de unieke behoeften van bedrijven en industrieën om tools te ontwikkelen die uw ERP-oplossing compleet maken. Wij creëren krachtige software- en cloudapplicaties die, wanneer geïntegreerd met Microsoft Dynamics ERP systemen, uw bedrijf helpen te laten bloeien.