Meer functionaliteit door slimme partnerships

Mprise levert Microsoft Dynamics 365 Business Central, CRM en Power Platform applicaties. Binnen de branches waar wij actief zijn, zijn veel overlappende processen gaande. Daardoor hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken we gebruik van standaarden. Zo kunnen we onze projecten heel pragmatisch insteken.

Voor alles dat wij niet standaard meenemen, hebben wij partnerships met leveranciers die die functionaliteiten wél leveren. Wat we niet hebben, kopen we dus kant-en-klaar in. We werken al jaren met dezelfde partners. Dat stelt ons ook in staat om een kwalitatief hoogstaand en integraal systeem op te leveren.

Zo leveren wij standaard software voor unieke bedrijven.

Business Central partnerships Mprise (1)

 

Insight Works

Insight Works biedt een breed scala aan apps voor productie- en distributiebedrijven. Hoewel Dynamics 365 Business Central een uitstekend platform biedt voor bedrijven, hebben sommige bedrijven extra functionaliteit nodig. Met een suite van bewezen apps kunnen bedrijven van elke omvang eenvoudig de functies toevoegen die ze nodig hebben voor Business Central.

Lees verder
2-Nov-29-2023-02-28-33-1228-PM

EOS Solutions

EOS Solutions is een toonaangevend applicatiepartner van Microsoft. Zij bouwen met succes verticale ERP- en CRM-oplossingen op basis van Dynamics 365. Denk hierbij aan een uitgebreide bibliotheek aan apps voor voorraadbeheer, finance en bijvoorbeeld product configuratie.

Lees verder
3-Nov-29-2023-02-28-33-0311-PM

Blue10/Document Capture

Mprise is partner van Blue10 en Document Capture. Beide oplossingen voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Met Blue10 en Document Capture komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in de financiële administratie in Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Lees verder
pageheader

Dime Scheduler

Met Dime.Scheduler wordt een heel mooi en flexibel in te richten grafisch planbord toegevoegd aan Business Central. Deze tool maakt het mogelijk om één centrale planning te hebben waarmee taken heel eenvoudig kunnen worden toegewezen aan resources (mensen of machines). Dit gaat heel intuïtief door middel van ‘Drag & Drop’ en/of ‘Copy & Paste’. De schermen zijn heel makkelijk te personaliseren en filteren zodat iedere gebruiker ziet wat zinvol is.

Lees verder
1-Nov-29-2023-02-28-33-0111-PM

Elfsquad CPQ

Elfsquad bouwt de CPQ software voor Business Central. Gebaseerd op AI. Volledig in de cloud. Volledig geïntegreerd.

idyn Direct Banking

Met Direct Banking elimineer je oa handmatige bankreconciliaties. Importeer direct vanuit Ponto of Cobase Bank Connector met slechts een paar klikken.

Meer informatie

Sana Commerce

Kies een krachtige e-commerceoplossing die het beste haalt uit de data in jouw cloud-ERP.

Meer informatie
Mprise - magazijn - consultancy - voorraadbeheer

WICS WMS
Software

WICS behoort tot een van 's werelds slimste logistieke software systemen. Met hun modulaire WMS-systemen WICS of WELPP helpen wij onze klant om aan diverse logistieke behoeften te voldoen. Het doel is ervoor te zorgen dat klanten zich volledig kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. De oplossing van WICS wordt gebruikt bij bedrijven met voorraadbeheer, van groot tot klein.

Meer over WICS WMS

Touchdown | Microsoft Marketing Suite

Mprise Mbites

 

Touchdown verrijkt Microsoft Dynamics 365 & PowerApps met de eerste effectieve marketing suite door gezamenlijke voordelen te bieden aan haar klanten. We bieden geavanceerde geïntegreerde functies om MKB's en grote bedrijven te helpen hun marketing te exploiteren.

Met vele jaren ervaring en verbetering van de Email & SMS marketing, biedt Touchdown precies wat u nodig heeft om op te vallen en zichtbaarder te worden. Met onze marketingsuite voor Microsoft Dynamics & PowerApp kunt u uw potentieel ontplooien en u onderscheiden in de hoofden van de mensen die essentieel zijn voor uw bedrijf, uw klanten.

Met Touchdown was contact maken met je klanten nog nooit zo eenvoudig!

Meer over Touchdown

Microsoft Solutions Partner Logo

Microsoft Solutions Partner

De partner relatie tussen Mprise en Microsoft is al in 2004 gestart. Eerst als leverancier van Dynamics AX, Dynamics NAV en Dynamics CRM. Mprise was in die tijd de eerste Microsoft opleidingspartner voor Dynamics in Nederland en heeft zolang het programma bestond de status van Microsoft Gold Certified Partner. Toen het nieuwe Partner-programma van Microsoft in 2023 werd gelanceerd was Mprise de eerste Nederlandse partner met een designation in Business Applications. 

MPRISE-logo-2019-ICON-[RGB]-1

Andere Mprise Partners

2Control | Autorisaties in Business Central
Anveo | EDI Connect
Apportunix | Document Creator
AlisQI| Laboratorium software
Insight Software | Jetreports
Netronic | Planning
Eazystock | Voorraadbeheer
Tasklet | Barcode Scanning