Learning Consultancy

Meer dan Dynamics

Leren is een proces. Van het vaststellen van competenties en leerdoelen tot het trainen en toepassen en het verankeren van kennis. Leren is anders voor ieder individu en voor elke organisatie. Mprise Academy ondersteunt de lerende organisatie met assessments, maatwerk trainingen en consultancy.

Mprise - Consultancy - Software - NAV--1

Assessments

Trainen en opleiding begint met het vaststellen van de opleidingsbehoefte. Wat is de doelstelling van de organisatie en haar medewerkers en wat het verschil tussen de beschikbare en de gewenste kennis en vaardigheden hierbij.

Meer informatie
Mprise - Academy - Cursus - Training-1

Maatwerk trainingen

In veel organisaties bestaat of ontstaat de behoefte aan specifieke training voor de medewerkers en hun systemen. Soms kan deze vraag worden ingevuld door goed getrainde key users, maar vaak ontbreekt het deze mensen aan het inhoudelijk overzicht en de didactische kennis en vaardigheden.

Meer informatie
Mprise - teamwork - consultant - klant-1

Workshops

Innoverende bedrijven zijn ‘lerende bedrijven’. En dat gaat verder dan de schermen en de knoppen van de software. Medewerkers die de ins en outs van hun vakgebied en uw bedrijfsproces beheersen halen aantoonbaar meer rendement uit hun Dynamics trainingen.

Meer informatie