Microsoft Dynamics trainingen, workshops en assessment

Wie wil innoveren moet blijven leren. Zichzelf en anderen trainen om maximaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van bedrijfssoftware. ERP, CRM en mobiele toepassingen leveren vitale informatie voor rapportage en sturing. Mensen met kennis van de mogelijkheden maken het verschil. Mprise Academy traint eindklanten en IT-professionals
Bekijk hier onze cursusroosters en -programma`s

Zoek een training:

Compacte online Microsoft trainingen van Mprise

Compacte Online Dynamics trainingen.

Wilt u in korte tijd specifieke kennis op doen uit één onderdeel van de Microsoft Applicaties? Wij bieden sinds kort trainingen van 3,5 uur aan. Dit zijn specifieke onderdelen van de verschillende Microsoft Applicaties. Klik hieronder om ons aanbod te zien.

Bekijk de compacte online trainingen

Trainingen voor Dynamics 365 for Finance and Operations

Finance and Operations Trainingen Microsoft

We bieden verschillende cursussen voor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations aan. Met onze cursussen krijgt u alle informatie die u nodig heeft om in de praktijk met Dynamics 365 for Finance and Operations  aan de slag te gaan. We hebben trainingen voor beginners, gevorderden en experts.

Bekijk onze trainingen

"Goede introductie op het gebied van D365 FO en een must wanneer je meewerkt aan het opzetten van de D365 omgeving, al helemaal wanneer je na het opzetten ook een beheerrol hebt binnen de organisatie."

Trainingen voor Dynamics 365 Business Central

Business Central trainingen Microsoft

Werkt u met Business Central, wilt u met deze software gaan werken of bent u ontwikkelaar en wilt u leren werken met AL? In ons vernieuwde Learning Centre krijgt u de kennis die u nodig hebt! 

Bekijk onze trainingen

"Deze training zou ik aanbevelen voor iedere startende applicatiebeheerder. Dynamics architecture, gebruikersbeheer en (groeps)machtigingen zijn interessante en belangrijke onderwerpen."

Trainingen voor Dynamics 365 Customer Engagement (CRM)

CRM Microsoft trainingen

Naast onze trainingsfaciliteiten zijn ook onze trainers van grote toegevoegde waarde. Zij kennen de praktijk en passen deze toe in de verschillende cursussen. Uw uitdagingen nemen zij mee in de training.

Voor iedereen die CRM gebruikt zijn onze trainingen geschikt. Natuurlijk hebben we ook enkele trainingen waarmee we dieper in de materie duiken.

Onze trainingen zijn een goede voorbereiding om de volgende certificaten van Microsoft te halen: MB-210, MB-230, MB-240, MB-200.

Bekijk onze trainingen

"Een zeer competente trainer die gestructureerd werkt en daardoor de materie goed kan uitleggen."

Trainingen voor Power Platform

Power Platform

Het Power Platform is relatief nieuw. Onze trainers hebben veel tijd geïnvesteerd om deze nieuwe kennis zich eigen te maken. Dit heeft geleid tot verschillende nieuwe trainingen en diensten. 

De trainingen kunt u bekijken door hieronder op de button te klikken. Voor onze diensten kunt u hier klikken

Na afloop van onze training kunt u zelf apps bouwen. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Bekijk onze trainingen

"Mooie trainingsfaciliteiten hebben jullie, het ziet er goed uit en er is een prettige sfeer."

Trainingen voor Agriware365

Agriware trainingen software voor tuinbouw

Voor de tuinbouw hebben we onze eigen software. Hierbij is onze visie om niet alleen de software te implementeren maar ook te optimaliseren. Daarbij is kennis een belangrijk onderdeel. Wij helpen uw mensen met de juiste training.

Bekijk onze trainingen

 

Trainingen voor Microsoft Dynamics AX2012

Microsoft Dynamics AX2012 trainingen

Zoekt u training waarbij u echt iets leert? Een training die niet alleen over de knoppen gaat, maar ook over de praktijk? Dan bent u bij het juiste adres. Niet alleen voor beginners, maar ook voor ervaren mensen! 

Schrijf u snel in voor een AX2012 training!

Klik hier om de AX-trainingen te zien

"De trainer is zeer kundig en haakt goed in op vragen uit de praktijk."

 

Trainingen voor Microsoft Dynamics NAV2018

NAV2018 trainingen

Op zoek naar een goede training die altijd door gaat? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze trainingen gaan altijd door. Dit doen we in ons nieuwe Learning Centre met onze eigen trainers. 

Wilt u goed voorbereid de nieuwe implementatie tegemoet gaan? Of bent u op zoek naar meer verdieping om de huidige software beter te begrijpen? Het is allemaal mogelijk. Klik op de onderstaande knop om onze NAV2018 trainingen te bekijken. 

Klik hier om het overzicht van NAV trainingen te zien

"Gedegen basiscursus waarin de beginselen van AL duidelijk en kundig uitgelegd worden."

 

Trainingen voor Microsoft Dynamics CRM2016

CRM2016 trainingen Microsoft

Wat zorgt ervoor dat u een training goed vindt? De locatie? De hospitality? De methodiek? Of de trainer?

Wij hebben ons op alle onderdelen goed voorbereid. Ons Learning Center is vernieuwd. We zorgen voor goede hospitality. Onze trainers hebben kennis van de praktijk en passen de trainingsstof toe in de praktijk.

Daarnaast werken onze trainers het trainingsmateriaal continu bij. Verder zijn onze trainingen interactief en niet alleen gericht op knoppenkennis, maar vooral op de vragen die u in de praktijk tegenkomt. 

Bekijk onze trainingen

"De trainster was zeer goed op de hoogte van de mogelijkheden binnen CRM en kon deze ook goed overdragen."

Klantspecifieke trainingen voor Microsoft ERP-software

CRM

Hierboven benoemt Katalin Mathé een aantal redenen om een klantspecifieke training aan te vragen. Dit doen we zeer regelmatig voor klanten. Wij komen bij u op locatie (of u bij ons). Deze trainingen passen we specifiek aan uw situatie aan.

Niet alleen voor CRM trainingen, maar voor elk soort training kunnen wij maatwerk bieden. 

Lees meer over klantspecifieke trainingen

“De training van Mprise wordt uitstekend verzorgd en zeer professioneel gegeven door een bekwame trainer.” Frank Klop, Allied Motion

Workshops 

Monopoly_Finance_hoe_en_wat workshop

Leren is een proces. Van het vaststellen van competenties en leerdoelen tot het trainen en toepassen en het verankeren van kennis. Leren is anders voor ieder individu en voor elke organisatie. Mprise Academy ondersteunt de lerende organisatie onder andere met Workshops.

Op dit moment hebben we de volgende workshops: 

Bekijk het overzicht van alle workshops

Assessment om het kennisniveau van uw organisatie in kaart te brengen.

Assessment om het kennisniveau van uw organisatie in kaart te brengen.

Trainen en opleiding begint met het vaststellen van de opleidingsbehoefte. Wat is de doelstelling van de organisatie en haar medewerkers en wat het verschil tussen de beschikbare en de gewenste kennis en vaardigheden hierbij. 

Lees meer over ons assessment

Wij hebben veel bedrijven getraind. Zowel softwareleveranciers als eindklanten, zoals:

Auping
Bolletje
Heineken
Royal Flora Holland
Feenstra
Discroll`s
Oldelft benelux
Scotch Soda
Hertek
Broad Horizon
Edelman
YAKULT
To Increase
Breman
4PS
Esdek
Axians
Microsoft
Sonova
Caldic
Tempur
Boltrics
Hakron