MPRISE ACADEMY

Workshops

De essentie van ERP, het ERP-simulatiespel

Het systeem doet het niet! Is een veel gehoorde opmerking. De vraag is of dit correct is. Het komt nog vaak voor dat de essentie (en het beland) van een ERP-oplossing niet duidelijk is. In spelvorm geeft deze workshop antwoord op de vraag: wat is de essentie van ERP en wat zijn de bijbehorende succesfactoren. Download de flyer voor meer informatie!

Hoofdplanning (MRP)

Plannen van materialen en resources: met Excel of via ERP? Voor veel planners/medewerkers is de planningsmodule een black box, ze plannen daarom liever handmatig. Deze workshop legt m.b.v. lego de basisprincipes van MRP op een eenvoudige en heldere wijze uit. Download de flyer voor meer informatie!

Train de trainer

Een praktische workshop die uw kerngebruiker helpt om eindgebruikers op een professionele wijze op te leiden. De basisvaardigehden die nodig zijn om kennis over te dragen komen in deze workshop aan de orde. Naast uitleg van de theorie worden er veel praktische oefeningen gedaan. Download de flyer voor meer informatie!

"Carla de Lange, HR Manager bij Life Fitness: Mprise heeft onze inhoudelijke experts in een workshop voorbereid op het intern overdragen van kennis. Daardoor konden zij hun rol goed vervullen."

Life_Fitness.png

Train de schrijver

Het volgen van deze workshop helpt uw kern-gebruikers om op een goede wijze gebruikersdocumentatie op te stellen. Er wordt ingegaan op het maken van instructies en trainingsmaterialen. Aan de hand van oefeningen en praktijkvoorbeelden krijgen de kerngebruikers een goede basis om deze materialen te ontwikkelen. Download de flyer voor meer informatie!

Finance, hoe en wat?

De balans, de winst- en verliesrekening , crediteuren en debiteuren. Veel gebruikte termen binnen een ERP-oplossing. Wilt u snel (weer) inzicht in de betekenis van deze termen en de manier waarop een boekhouding wordt gevoerd? Volg dan deze workshop. Aan de hand van het Monopoly-spel zet u zelf een boekhouding op en wordt de betekenis van de boekhoud termen duidelijk gemaakt. Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

"Workshopdeelnemer: Erg leuke en educatieve manier om boekhouden te leren!"

Sales_Analysis.png

Master- en Referencedata Management in Dynamics AX

Beheren van Master Data. Wat is Master Data, waarom is het beheer ervan van essentieel belang en hoe doe je dat? Welke rol spelen de verschillende applicaties hierin die u gebruikt voor uw organisatie. En zeker niet onbelangrijk: hoe zorg je ervoor dat iedereen in de organisatie hierbij is aangehaakt? Want iedereen in de organisatie heeft te maken met Master Data. Klik hier voor meer informatie!

Autorisaties in Dynamics AX

Een goede autorisatiestructuur moet flexibel, veilig, controleerbaar en beheersbaar zijn. Maar hoe en waarmee realiseer en beheer je een autorisatiestructuur die hieraan voldoet? Aan het einde van de workshop heeft u een goed overzicht van hetgeen er komt kijken bij een autorisatieproject. Ook bent u in staat zelf rollen, taken en privileges aan te maken. Klik hier voor meer informatie!