MPRISE ACADEMY

Workshops

De essentie van ERP, het ERP-simulatiespel

Het systeem doet het niet! Is een veel gehoorde opmerking. De vraag is of dit correct is. Het komt nog vaak voor dat de essentie (en het beland) van een ERP-oplossing niet duidelijk is. In spelvorm geeft deze workshop antwoord op de vraag: wat is de essentie van ERP en wat zijn de bijbehorende succesfactoren. Download de flyer voor meer informatie!

Keyuservaardigheden

U wilt goede kerngebruikers die hun rol en serieus nemen en daadwerkelijk kunnen uitvoeren? Dan is meer nodig dan het even aanwijzen van medewerkers die dit erbij doen! Dan heeft u een team nodig dat weet wat deze rol inhoudt en deze rol kan invullen. Deze praktische workshop helpt uw medewerkers om hun rol als kerngebruiker op een goede en enthousiaste wijze in te vullen. Doel is om inzicht in de kerngebruikersrol te geven: wat is het, welke competenties heb ik nodig en welke randvoorwaarden moet zijn ingevuld?

Bekijk hier de flyer.

Train de trainer

Een praktische workshop die uw kerngebruiker helpt om eindgebruikers op een professionele wijze op te leiden. De basisvaardigehden die nodig zijn om kennis over te dragen komen in deze workshop aan de orde. Naast uitleg van de theorie worden er veel praktische oefeningen gedaan. Download de flyer voor meer informatie! 

Hier kunt u zich aanmelden voor de workshop.

"Carla de Lange, HR Manager bij Life Fitness: Mprise heeft onze inhoudelijke experts in een workshop voorbereid op het intern overdragen van kennis. Daardoor konden zij hun rol goed vervullen."

Life_Fitness.png

Train de schrijver

Het volgen van deze workshop helpt uw kern-gebruikers om op een goede wijze gebruikersdocumentatie op te stellen. Er wordt ingegaan op het maken van instructies en trainingsmaterialen. Aan de hand van oefeningen en praktijkvoorbeelden krijgen de kerngebruikers een goede basis om deze materialen te ontwikkelen. Download de flyer voor meer informatie!

Finance, hoe en wat?

De balans, de winst- en verliesrekening , crediteuren en debiteuren. Veel gebruikte termen binnen een ERP-oplossing. Wilt u snel (weer) inzicht in de betekenis van deze termen en de manier waarop een boekhouding wordt gevoerd? Volg dan deze workshop. Aan de hand van het Monopoly-spel zet u zelf een boekhouding op en wordt de betekenis van de boekhoud termen duidelijk gemaakt. Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

Monopoly_Finance_hoe_en_wat

 

Hoofdplanning (MRP)

Plannen van materialen en resources: met Excel of via ERP? Voor veel planners/medewerkers is de planningsmodule een black box, ze plannen daarom liever handmatig. Deze workshop legt m.b.v. lego de basisprincipes van MRP op een eenvoudige en heldere wijze uit. Download de flyer voor meer informatie!

Master- en Referencedata Management in Dynamics AX

Beheren van Master Data. Wat is Master Data, waarom is het beheer ervan van essentieel belang en hoe doe je dat? Welke rol spelen de verschillende applicaties hierin die u gebruikt voor uw organisatie. En zeker niet onbelangrijk: hoe zorg je ervoor dat iedereen in de organisatie hierbij is aangehaakt? Want iedereen in de organisatie heeft te maken met Master Data. Klik hier voor meer informatie!

Workshop Dynamics CRM geschikt voor mijn organisatie?

Als IT- of Salesspecialist zal het u niet zijn ontgaan dat de afgelopen jaren Dynamics CRM een begrip aan het worden is in de wereld van CRM-oplossingen. Microsoft Dynamics CRM wordt bij steeds meer bedrijven ge├»mplementeerd. In deze workshop krijgt u in een halve dag een totaalbeeld van de mogelijkheden van Dynamics CRM. In de nieuwste demo omgeving kunt u de voordelen van dit pakket zelf ervaren, waardoor u kunt bepalen of Dynamics CRM voor uw organisatie geschikt is. Lees meer...

Blauwdruk bedrijfsproces

Het komen tot een procesdefinitie en het maken van blauwdrukken vormen steeds weer het vertrekpunt in het streven naar Operational Excellence. In de workshop gaan we met praktijkvragen aan de slag en kijken we naar uw processen. Lees hier meer over de sessie. 

Klik hier voor om u in te schrijven voor de workshop!