Van Axapta of Navision naar Business Central in combinatie met het Power Platform of Dynamics 365 CE (CRM)

Dynamics 365 | Portfolio van bedrijfsapplicaties

Met Dynamics 365 komt een eind aan de losse datasilo's die voorheen vaak bestonden. Voor iedere toepassing is binnen het portfolio een oplossing die door de diepe integratie met de andere applicaties binnen Dynamics 365 naadloos met elkaar communiceren. U kiest de toepassing, Microsoft vult het in.

Meer grip op verkoop met Dynamics 365

Iedere lid van het salesteam heeft het gereedschap binnen handbereik om dagelijks meer klanten te helpen én beter te helpen.

Meer over Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales

 

Automatiseer uw operationele activiteiten

Verkrijg meer inzicht in operationele activiteiten. Automatiseer en vereenvoudig onder andere productie en toeleveringsbeheer en haal zo meer uit activa.

Meer over Dynamics 365 Business Central

Ontwerp zonder titel (1)

 

Zie sneller waar en hoe uw bedrijf groeit

Eén plek om grip te houden op uw financiële posities. Moderniseer financieel beheer en automatiseer processen om de efficiëntie te verhogen. Koppel Power BI om een dieper detailniveau te bereiken.

Meer over Dynamics 365 Business Central

Business Central Finance dashboard

 

Communiceer altijd op het juiste moment

Dynamics 365 Marketing helpt organisaties content te ontwerpen, leveren en voorspellen wanneer een lead converteert. Zo realiseert u interactie via de juiste kanalen voor persoonlijke customer journeys.

 
Dynamics 365 Marketing Customer Journey

 


Van gebruiker naar fan

Training

Het succes van een implementatie staat of valt bij het gebruik van de oplossing. Daarom bieden we binnen een project trainingen aan op diverse deelgebieden. Zo leren we gebruikers niet alleen hoe het systeem in elkaar zit, maar ook waarom het op een bepaalde manier werkt. Op dat moment begrijpen mensen de software en werken ze daar op de juiste manier mee. Op die manier ga je van ERP naar ROI.

Meer over trainingen

Support

Ontvang support wanneer dat nodig is. Mprise levert naast implementatie, onboarding en training ook support. Sluit een SLA af voor vaste ondersteuning of neem direct contact op met onze specialisten op het gebied van Microsoft Dynamics NAV, D365 Business Central, Power Platform of Customer Engagement.

Meer over SupportVan oude Dynamics omgeving naar Business Central?

Binnen Microsoft Dynamics 365 zijn diverse apps die samen een ERP platform vormen. In grote lijnen kies je voor Finance & Operations of Business Central. De eerste variant is geschikt voor grote enterprise organisaties. Business Central is de meest passende oplossing voor MKB en groter MKB. 

De afgelopen jaren is een behoorlijke verschuiving geweest in de doelgroep van deze twee oplossingen. Business Central is de opvolger van Microsoft Dynamics NAV. Echter is de volledige architectuur achter de oplossing vernieuwd. Waar het voorheen een ERP-pakket (met maatwerk) was, is het nu een Business Platform met diverse Power Apps om alle processen te ondersteunen. Dit brengt meer flexibiliteit en functionaliteit voor een bredere groep organisaties. Een overstap van Dynamics AX naar Business Central is daarmee ook in veel gevallen een logische stap.

Veel bedrijven hebben zich die vraag al gesteld en zijn naar alternatieven gaan kijken. Misschien verrast het u, maar veelal komen deze bedrijven uit bij Business Central. Ook een product van Microsoft, met alle voordelen van dien. En waar de voorloper van Business Central (BC) nog niet altijd voldeed blijkt de standaard van BC nu voor veel organisaties heel goed te passen. Zeker in de combinatie met het Power Platform van Microsoft en de standaard koppeling met Microsoft Dynamics CE (voorheen CRM).

Herkent u zich hierin? Neem dan contact op, wij kunnen (d.m.v. een fit/gap analyse) heel specifiek samen met u kijken of BC een goed alternatief is voor de vraag waar u misschien wel wakker van ligt.

Meer over de stap van Dynamics AX naar Business Central

Als u nu werkt met een verouderde versie van Dynamics NAV (Navision) dan weet u dat de ondersteuning van Microsoft al stopgezet is of binnenkort ophoudt. (Check hier of uw versie nog ondersteund wordt).

Daarom is het belangrijk dat u gaat nadenken over de stap naar de opvolger van NAV, Dynamics 365 Business Central. De mogelijkheden van Business Central zijn uitgebreider dan die van NAV, de integratie met Office beter, het platform werkt via de browser en is uitstekend te koppelen met andere applicaties. Met Business Central bent en blijft u up to date. Meer informatie? Vraag een adviesgesprek aan of plan een demo in. 

Meer over de stap van Dynamics NAV naar Business Central

Platform voor meer bedrijvigheid

Microsoft Dynamics 365 levert uitgebreide mogelijkheden om op een pragmatische manier veel meer productiviteit te bereiken. Termen zoals ERP en CRM vervagen en worden vervangen door een palet apps die samen meer klanten opleveren of bijvoorbeeld betere bedrijfsresultaten tot gevolg hebben.

Business Central helpt u grip te houden op productie, inkoop en onder andere finance. Met de Customer Engagement apps bereikt u meer leads en klanten. Een groter bereik en beter begrip van uw klant zorgt voor betere aanbiedingen en meer verkoop. Breid functionaliteit uit en krijg meer beeld bij cijfers door Power Apps, Power Automate en Power BI met het Power Platform.

Deze klanten gingen u voor