MPRISE 

Frequently asked questions

Waarom levert Mprise geen Dynamics AX licenties? 

Mprise heeft een focus op de Microsoft Dynamics producten van Microsoft. Vanaf het ontstaan van Dynamics business binnen Mprise in 2004 heeft Mprise altijd de policy gehad om een onafhankelijk, objectieve dienstverlener te zijn voor gebruikers van Dynamics AX en Dynamics NAV gebruikers. Mprise meent daardoor meer toegevoegde waarde te kunnen bieden dan veel andere partners van Microsoft die vooral gericht zijn op de implementatie van de Dynamics software.. 

Gezien het karakter van de Dynamics NAV markt (dominantie van verticale oplossingen) heeft Mprise enige jaren geleden er voor gekozen om zich in die markt te verbreden. Sinds die tijd verkoopt Mprise ook Dynamics NAV licenties. Door verschillende (gedeeltelijke) overnames van Dynamics NAV partners heeft Mprise nu ook de beschikking over een standaard NAV add-on voor de tuinbouw. Deze add-on wordt door Mprise Indigo op de markt gebracht. 

Ik ken Mprise van trainingen, doet Mprise meer? 

Jazeker, Mprise is in 2004 begonnen met het leveren van diensten aan bedrijven die Dynamics AX en NAV hebben. In onze trainingen werd vaak gevraagd of wij ook konden helpen bij dat wat in de training aan kennis werd aangeboden. Dus we helpen bedrijven bij optimalisaties, maatwerk en integraties maken, second opinions, beheer en alle andere vragen die een bedrijf kan hebben bij het optimaal gebruik maken van haar MS Dynamics ERP pakket.

Ik heb nu MS Dynamics AX maar wil overstappen naar MS Dynamics NAV, kan dat? 

Microsoft heeft een speciaal programma om klanten te behouden en dat betekent dat je de AX licentie kunt inruilen voor licenties NAV. Mprise heeft ook ervaring met de migratie van AX naar NAV en heeft bijv. een conversie programma voor het overzetten van de data van AX naar NAV.