Sparren met één van onze experts over uw Dynamics omgeving?

U bent waarschijnlijk op zoek naar kennis over uw Dynamics applicatie. Weet u niet zeker of een training geschikt is voor u? Of heeft u andere vragen over uw Dynamics applicatie? Onze experts helpen u graag verder. Klik hieronder om een GRATIS adviesgesprek van 10 minuten in te plannen.

Plan een GRATIS adviesgesprek in

Optimaliseren van Microsoft Dynamics omgeving  

Uw business moet zo optimaal mogelijk presteren. Zijn uw mensen, processen en IT goed op elkaar aangesloten? De basis van Dynamics kent u, maar zoals in elk softwarepakket zijn er tal van mogelijkheden om meer uit de huidige applicatie te halen. Welke zijn interessant voor u?   

 1. CRM beter benuttenwe helpen u graag bij het zo optimaal mogelijk gebruik maken van uw software. De onderstaande diensten (Op deze webpage lichten we elk onderdeel toe.) bieden wij aan:   
   
  • Advies over de mogelijkheden van CRM; 
  • Een sparringpartner voor en tijdens implementaties; 
  • Ondersteuning bij koppelingen tussen Dynamics 365 CE en Dynamics NAV/Business Central; 
  • Ondersteuning bij inzet Dynamics365 CE Field Service; 
  • Inrichten Customer Service Portal in Dynamics CRM; 
  • Autorisatiemanagement in Dynamics CRM/CE.
 2. Software performanceDe snelheid van ICT-systemen op het werk is een belangrijke factor in medewerkerstevredenheid. Te veel organisaties laten op dit gebied mogelijkheden liggen en worstelen met vragen en klachten van gebruikers. Hoe kunt u dit verbeteren? Lees hier meer.  
 3. VoorraadwaarderingVoorraad is voor veel organisaties een grote post op de balans. Daarom controleren accountants hier extra op. Los van de controles wilt u de voorraadwaardering juist hebben. Toch leven er in organisaties veel vragen rondom de juistheid van de voorraadwaardering in Microsoft AX / F&O. Welke inzichten hebt u nodig om de voorraadwaardering in uw organisatie te laten kloppen en volledig te begrijpen? Lees hier meer over voorraadwaardering 
 4. Application ImprovementDe consultants van Mprise kennen Microsoft Dynamics als geen ander en kunnen adviseren en ondersteunen bij het inrichten en herinrichten van uw systeem en applicaties, ongeacht met welke versie u werkt. Dankzij hun ervaring hoeft u zelf het wiel niet uit te vinden voor uw specifieke vraagstuk. Lees hier meer 

Het project is uitermate goed verlopen, wij hebben veel plezier gehad van de consultant. Wij werken nu veel efficiënter.

Tommy 't Hart, Manager Financiën bij Tergooi Ziekenhuis

Azelis_v4

Slimme oplossingen voor Microsoft Dynamics 

In Microsoft Dynamics zijn veel dingen standaard. Gelukkig, anders zou de software vele malen duurder zijn. Dit zorgt er helaas ook voor dat niet alles perfect aansluit op uw situatie. Wij hebben een aantal slimme oplossingen gemaakt waarmee u meer uit de software kunt halen.  

 1. Autorisatie SolutionMicrosoft heeft standaardrollen voor verschillende functies gedefinieerd. Deze zijn echter zo breed dat veel medewerkers meer rechten hebben dan nodig is. Hierdoor is de kans op fraude veel hoger. Veel softwareleveranciers maken deze rollen niet op maat omdat dat veel tijd kost (denk aan 3 tot 4 dagen per rol). 
  De consultants bij Mprise hebben hier een handige oplossing voor gemaakt. Hierdoor bent u binnen enkele weken van een aantal risicos af en u bespaart ook nog eens op licentiekosten. Lees hier meer over deze solution.  
 2. Solution voor vereffeninghet vereffenen van ontvangstbonnen en pakbonnen in AX2012 brengt uitdagingen met zich mee. De grootboek- en sub-administratie voor inkooporders en verkooporders wilt u 100% nauwkeurig hebben. Hoe mooi zou het zijn als dit automatisch kan? Goed nieuws, dat is mogelijk met de Solution voor vereffening. Lees hier meer over deze solution. 
 3. InkoopfactuurmanagementMprise heeft in samenwerking met Blue10 Invoice Management een geïntegreerde oplossing voor Microsoft Dynamics NAV ontwikkeld.  Dit product is dé oplossing voor het digitaal verwerken van inkoopfacturen. Lees hier meer
 4. Servicebroker; het laten ‘praten’ van applicaties met elkaar is een ingewikkelde klus. De Mprise Service Broker verbindt zonder dat de applicaties direct iets van elkaar weten. Zeer interessant bij migratietrajecten! Lees hier meer.
"Alle doelstellingen zijn bereikt die wij van te voren hebben afgesproken, continuïteit is gewaarborgd en Mprise heeft ervoor gezorgd dat de autorisaties van de medewerkers/gebruikers in Dynamics AX op een zeer goede manier zijn vastgelegd."
Dick de Rouwe, General Manager bij S.C.A.N.

Microsoft Dynamics advies & ondersteuning  

Op zoek naar een onafhankelijke partner die een second opinion geeft? Een partner die het kennisniveau van uw organisatie in kaart brengt? Die de juiste ondersteuning biedt zodat u het project sneller kan afronden?  

 1. Projectondersteuning; kost het project meer tijd en inspanning van uw medewerkers dan dat zij aankunnen? Of heeft u ze nodig op andere klussen? Onze experts hebben kennis van de verschillende Dynamics applicaties en kunnen ondersteuning bieden in een project. Uiteraard zullen zij alles goed documenteren. Lees hier meer over de mogelijkheden.  
 2. Assessmentsis er kennis over Dynamics nodig? En zo ja, welke kennis is er nodig? We hebben een assessment ontwikkeld waarmee we het kennisniveau van uw organisatie in kaart brengen. Lees hier meer over de assessments.  
 3. Second Opinioneen extra check voordat u de definitieve keuze maakt voor een softwarepakket? Wij zijn vooral een kennispartner en doen geen implementatieprojecten. Hierdoor maakt het voor ons niet uit welke applicatie of partner u kiest, maar willen we u vooral het beste pakket voor uw organisatie laten kiezen. Lees hier meer over hoe wij dit doen.