Gebruik Microsoft Dynamics slimmer en haal er meer uit

Haalt u het maximale uit Microsoft Dynamics ERP? Vaak is tijdens een implementatie voorrang gegeven aan functionaliteit, waardoor andere (essentiële) onderdelen uit het aandachtsveld zijn verdwenen. Daarnaast mist u wellicht functionaliteit in Dynamics AX of F&O waarvan u had verwacht dat die er wél in zou zitten. Op die specifieke vraagstukken richt Mprise Improve zich. 

Plan een GRATIS adviesgesprek in

 
HubSpot Video

 


Advies

Mprise levert advies vóór en tijdens uw Dynamics implementatie. Dit gaat van hulp tijdens de selectie tot het stroomlijnen van processen om beter met Dynamics te werken.

Optimalisatie

Onze specialisten uw organisatie om Dynamics sneller te maken, meer functionaliteit te gebruiken of bijvoorbeeld de voorraadwaardering inzichtelijk te maken.

 

 

Improvement Packs

Naast advies en optimalisatie hebben wij standaardsoftware ontwikkeld om terugkerende processen te versnellen. Dit is kosteneffectief en maakt werk leuker.

 

Los dagelijkse problemen op met Dynamics optimalisatie

Werkt uw Dynamics ERP-systeem niet zoals u graag zou willen? In een optimale situatie zijn uw mensen, processen en IT goed op elkaar aangesloten. De basis van Dynamics kent u, maar zoals in elk softwarepakket zijn er tal van mogelijkheden om meer uit de huidige applicatie te halen. Welke zijn interessant voor u?   

 1. Dynamics AX/F&O of BC optimalisatie
  De consultants van Mprise kennen Microsoft Dynamics als geen ander en kunnen adviseren en ondersteunen bij het (her-)inrichten van uw systeem en applicaties, ongeacht met welke versie u werkt. Dankzij hun ervaring hoeft u zelf het wiel niet uit te vinden voor uw specifieke vraagstuk. Lees hier meer over Dynamics optimalisatie 
 2. Optimaliseren van (logistieke) bedrijfsprocessen en de aansluiting daarvan op Dynamics AX/F&O
  Is uw retourproces wel efficiënt ingericht? Gebruikt u Dynamics ERP wel zoals het bedoeld is? Soms is een kleine aanpassing in een fysiek proces voldoende om een forse bottleneck op te lossen.  
 3. Vooronderzoek/-bereiding voor migraties van AX naar F&O
  Een implementatie van een ERP systeem is als het goed is geen jaarlijks terugkerend proces. Onze specialisten begeleiden echter veel implementaties en kunnen uw vraag goed tunnelen naar een optimale oplossing in Microsoft Dynamics ERP.
 4. Voorraadwaardering 
  Voorraad is voor veel organisaties een grote post op de balans. Daarom controleren accountants hier extra op. Los van de controles wilt u de voorraadwaardering juist hebben. Toch leven er in organisaties veel vragen rondom de juistheid van de voorraadwaardering in Microsoft AX / F&O. Welke inzichten hebt u nodig om de voorraadwaardering in uw organisatie te laten kloppen en volledig te begrijpen? Lees meer over voorraadwaardering 

Nieuwe functionaliteit binnen Microsoft Dynamics

Microsoft levert met Dynamics 365 FO/AX en BC/NAV een solide oplossing die in de breedte voor veel organisaties ingezet kan worden. Echter is het ontwikkeld voor de wereldmarkt met sterke functionaliteit voor onder andere handel en productie. Om het systeem te verrijken hebben wij oplossingen ontwikkeld die kosteneffectief processen versimpelen. 

 

Geen ongeautoriseerde toegang meer met Mprise Autorisaties

De standaard-rollen binnen Microsoft Dynamics zijn zo breed gedefinieerd dat veel medewerkers meer rechten hebben dan nodig is. Hierdoor is de kans op fraude veel hoger. Veel leveranciers maken deze rollen niet op maat omdat dat veel tijd kost (gemiddeld 3 tot 4 dagen per rol).  Met Mprise Autorisaties beperkt u risicos en bespaart u op licentiekosten. 

Lees meer

Vereenvoudig & versnel repetitief werk

Het vereffenen van ontvangstbonnen en pakbonnen in Dynamics AX2012 brengt uitdagingen met zich mee. De grootboek- en sub-administratie voor inkooporders en verkooporders wilt u 100% nauwkeurig hebben. Mprise' Vereffeningsoplossing automatiseert dit proces. Standaard en eenvoudig in gebruik.

Lees meer

Regel inkoopfacturen direct binnen NAV

Mprise heeft in samenwerking met Blue10 Invoice Management een geïntegreerde oplossing voor Microsoft Dynamics NAV ontwikkeld.  Dit product is dé oplossing voor het digitaal verwerken van inkoopfacturen. Voor veel organisaties is dit repetitief (minder leuk) werk, dat hiermee geautomatiseerd wordt. 

Lees meer

Integreer diverse systemen eenvoudig met Mprise Servicebroker

Het laten ‘praten’ van applicaties met elkaar is een ingewikkelde klus. De Mprise Service Broker voor Dynamics verbindt zonder dat de applicaties direct iets van elkaar weten. De toepassing hiervan is heel breed. Denk bijvoorbeeld aan de migratie naar een nieuw systeem of de integratie van een nieuwe webshop.

Lees meer

"Continuïteit is gewaarborgd en Mprise heeft ervoor gezorgd dat de autorisaties van de medewerkers in Dynamics AX op een zeer goede manier zijn vastgelegd."

Dick de Rouwe, General Manager bij S.C.A.N.