Veel gestelde vragen

Hoe weten we wat beter bij ons past: Dynamics AX of Dynamics NAV?
Mprise beschikt over diepgaande kennis van beide applicaties en de mogelijkheden ervan en kan u ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.
Hoe kunnen wij de autorisaties in Dynamics AX het beste inrichten?
Er zijn meerdere manieren waarop de inrichting van de autorisaties kan plaatsvinden. Mprise kan u advies geven over de wijze die het best bij uw organisatie past. Ook kunnen wij u helpen met het bepalen en definiëren van de rollen.

Zie: Inrichten autorisaties
Halen wij wel alles uit Dynamics?
Mprise beschikt over consultants met kennis van bedrijfsprocessen en met jarenlange praktijkervaring met Dynamics AX en NAV. Zij kunnen u aangeven hoe de mogelijkheden van Dynamics in uw situatie optimaal kunnen worden benut en u helpen bij de realisatie daarvan.
Hoe kunnen we onze inkoopfacturen sneller afhandelen?
Mprise kan u van dienst zijn met een oplossing voor Inkoopfactuur management, zowel voor Dynamics AX als Dynamics NAV. Deze oplossing bespaart u niet alleen tijd, maar voorkomt ook fouten.

Zie: Inkoopfactuur management
Kan Mprise ons extra capaciteit bieden bij de implementatie?
Tijdens een implementatie wordt er veel gevraagd van kerngebruikers. Ook loopt hun gewone werk meestal door. Mprise heeft consultants, die bij meerdere implementaties betrokken zijn geweest en die met deze ervaring de kerngebruikers kunnen ondersteunen.
Kan Mprise ons helpen met oude versies van Dynamics?
Mprise beschikt over diepgaande kennis van alle versies van Dynamics AX en NAV en kan u op alle versies van dienst zijn.

"Alle doelstellingen zijn bereikt die wij van te voren hebben afgesproken, continuïteit is gewaarborgd en Mprise heeft ervoor gezorgd dat de autorisaties van de medewerkers/gebruikers in Dynamics AX op een zeer goede manier zijn vastgelegd."

Dick de Rouwe, General Manager bij S.C.A.N.

Lees klantverhalen