CRM functionaliteit met Dynamics 365 Sales

Verkoop meer, sneller

Ieder moment in de Customer Journey vraagt om een andere aanpak. Lever uw klanten een verkoop op maat, op het moment dat zij het nodig hebben met Microsoft Dynamics 365 Sales (voorheen Dynamics CRM). 

Iedere verkoper in de organisatie beschikt over dezelfde data. Slimme workflows in Dynamics 365 Sales zorgen voor taken, reminders en suggesties.

Lees het E-Book

Dynamics 365 Sales is het nieuwe CRM systeem van Microsoft

 


Dynamics 365 Sales | Altijd op het juiste moment 

Ga waardevolle relaties aan met de klant en weet wat bij hen speelt

 


360 graden beeld van uw klant

Verbind alle stappen van het salesproces 

Dynamics 365 Sales is onderdeel van het Dynamics 365 platform. Hierin bevinden zich onder andere ook Marketing, Customer Service, maar ook Business Central. Hierdoor is er een diepe integratie tussen deze verschillende toepassingen.

Zo houdt Marketing eenvoudig grip op leadmanagement, maar kan Sales bijvoorbeeld ook zien welke artikelen te lang in stock zijn. Door hier slim mee om te gaan, houd je voorraden laag en verkopen hoog. 

Lees het E-Book

Microsoft Dynamics 365 Sales is het nieuwe CRM

 


Marketing e-mails

Stuur opgemaakte e-mails vanuit het centrale CRM systeem. Gebruik de Drag-and-Drop editor of maak zelf een mail op. Personaliseer de mail vervolgens voor de persoonlijke touch.

Webforms

Laat alle resultaten van formulieren op de website direct in CRM terecht komen. Dynamics 365 Marketing is geïntegreerd en staat in directe verbinding met Sales.

Landingpages

Bouw een landingpage eenvoudig op via de Drag-and-Drop editor. Maak eerst een template om een consistent uiterlijk te garanderen.


Marketing & Sales, happy together

Neem afscheid van eilandjes en bundel de krachten. De data in Dynamics 365 Sales wordt vastgelegd in Dataverse. Dat is de moderne data-opslag van Microsoft die het centrum vormt van diverse applicaties. Sales pakt daarmee moeiteloos data op die door marketing is ingevoerd. Is er een lead die een bepalende score heeft bereikt, dan komt die automatisch bij sales terecht. Je kunt instellen dat zij binnen een bepaald tijdsbestek contact met de lead opnemen om continuïteit te garanderen.

Plan een GRATIS adviesgesprek in

Dynamics 365 Marketing (1)

 


Andere Dynamics 365 Apps

 

Microsoft Dynamics 365 is een suite van business apps om productiviteit binnen uw organisatie te verhogen. Het platform biedt apps om diverse afdelingen binnen de organisatie met elkaar te verbinden. Zo volgt u uw klant van lead tot customer service.

 

Dynamics365 met tekst