Wat is Learning Consultancy?

Ontwikkel het beste trainingsprogramma ooit, precies op maat

Binnen Learning Consultancy gaat het vooral om leren als thema. We ondersteunen organisaties in het opzetten van trainingen en het bijbehorende materiaal. Omdat we bij Mprise altijd training geven binnen het Dynamics domein, kennen we dit product van binnen en buiten. Dat zorgt ervoor dat we in heel veel situaties ervaring hebben opgedaan en vaak in korte tijd weten waar inspanning nodig is.


Uitdagingen in training

Hoe krijg je een team aan het werk als niet iedereen vóór dat nieuwe systeem was? Of als teams uit diverse afdelingen of zelfs landen getraind moeten worden? In sommige gevallen wordt er pas te laat gedacht om mensen ook te leren hoe zij met een systeem moeten werken. Dit zijn uitdagende omstandigheden, waarin het fijn is om een ervaren trainer naast je te hebben om in korte tijd een solide training van de grond te krijgen.

Learning Consultancy by Mprise (1)

 


Stadia & thema's binnen Learning Consultancy

Learning Consultancy leert groepen beter met Dynamics werken (1)

 

Ieder stadium binnen de lifecycle van een product vraagt om een eigen aanpak. Net begonnen met Microsoft Dynamics 365? Dan is het thema Introductie & Onboarding. Is het systeem al een aantal jaar in gebruik, dan komen er andere thema's in beeld. Denk aan Datacultuur, Cybersecurity, Compliance of bijvoorbeeld Duurzaamheid.