Onze visie en Missie

De implementatie van nieuwe business-software is ingrijpend voor elke organisatie. Een project dat een groot beslag doet op mensen en middelen en waarvan de opbrengst vaak pas bij afronding zichtbaar wordt.
 
Bij Mprise weten we dat uw succes wordt bepaald door het deskundige gebruik en de slimme toepassing van de software door uw medewerkers. Door hun inzicht in de mogelijkheden. Het is hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid, die er voor zorgt dat zij uw kansen ten volle benutten.
 
Alles wat wij doen is daarop gericht. Onze trainingen, onze servicedesk, onze producten, kennis en diensten; alles voor de ontwikkeling van úw mensen en úw bedrijfsproces. Voor uw groei.Driehoek voorlopig Wim
  

Onze organisatie

Vele honderden bedrijven en organisaties in alle sectoren vertrouwen sinds 1991 op Mprise voor ondersteuning bij het gebruik van hun Dynamics Software. Met 90 mensen werken we vanuit vestigingen in Veenendaal en Bleiswijk voor en bij klanten. In Veenendaal beschikt Mprise Academy over een modern trainingscentrum.

Sinds 2014 heeft Mprise met Mprise Agriware eigen software specifiek voor de nationale en internationale tuinbouwsector.
 

Platforms die we ondersteunen 

We bieden voor de onderstaande platforms diensten aan: 

 

Onze kernwaarden

Voor Mprise zijn de volgende waarden erg belangrijk:

Samen

Verbeteren en innoveren gebeurt altijd in nauwe samenwerking met de klanten. Uiteindelijk gaat het om het verzorgen van waarde aan het bedrijfsproces. En wie anders is de expert in de bedrijfsvoering dan de klant zelf. Mprise is daarin ondersteunend door software en ondersteunende kennis te leveren.

De ontwikkeling van software en het leveren van kennis vinden we een multidisciplinaire activiteit. Daarom is ‘samen’ een sleutelwoord bij Mprise; alleen door de samenwerking van competente collega’s kunnen klanten echt worden ondersteund.

Verantwoordelijk

Mprise gaat voor resultaat. Onlosmakelijk daarmee verbonden is het nemen van verantwoordelijkheid voor uitgevoerde taken. Klanten mogen ons daarop aanspreken. Zij hebben er recht op.

Medewerkers voeren niet uitsluitend taken uit. Zij nemen verantwoordelijkheid voor het resultaat. Mprise stimuleert het nemen van eigenaarschap bij haar medewerkers.

Duurzaam

Het verspillen van energie, daar houden we niet van. Mprise vindt dat klanten veel beter geholpen zijn door ‘herhaalbare’ ofwel ‘standaard’ producten en diensten. Standaard oplossingen leveren in veel gevallen op termijn veel meer op voor de klant dan specifieke oplossingen.

Uiteraard zal er altijd ruimte moeten blijven voor klantspecifieke oplossingen, maar de medewerkers bij Mprise worden gestimuleerd in het denken in generieke oplossingen voor klanten.

"Mprise heeft niet alleen kennis van Dynamics CRM, maar kan het ook overdragen!"

Robert Boonman, Functioneel beheerder bij NEN

Meer klantverhalen

Deze klanten gingen u voor

Tergooi
Scotch Soda
Royal Flora Holland
Wehkamp
Discroll`s
Oldelft benelux
Hertek
Feenstra
Bolletje
Auping
van son & Koot
WPK
De Vreede Holland
Anthura
Rijk Zwaan