Tijdens de implementatie wordt veel aandacht besteed aan het opleiden van Agriware-gebruikers, zodat het systeem optimaal benut kan worden. Toch kan het geen kwaad om die kennis te verdiepen zodat er echt geen kansen blijven liggen. Daarom bestaat het Agriware Competence Center; een online leeromgeving waar je je kennis kunt verdiepen door middel van E-Learning, op het moment dat jou dat uitkomt.

E-learning; leren wanneer en waar het jou uitkomt

Met de online trainingen kunnen Agriware users gemakkelijk toegang krijgen tot instructies en informatie over het gebruik van Agriware 365. Dit betekent dat ze hun vaardigheden kunnen verbeteren en hun kennis kunnen vergroten zonder dat het ten koste gaat van hun dagelijkse werkzaamheden. Medewerkers worden zelfredzaam en de implementatietijd wordt verkort. Het online leersysteem is opgebouwd uit kleine modules per rol. Dit helpt de cursisten om zich te concentreren en de trainingen stap-voor-stap en in hun eigen tempo te voltooien.

Met Agriware E-Learning kun je je kennis vergroten zonder dat het ten koste gaat van dagelijkse werkzaamheden. Medewerkers worden zelfredzaam en de implementatietijd wordt verkort.

Agriware 365 trainingen voor verschillende rollen

Wat de trainingen van Agriware 365 echt onderscheidt, is dat ze zijn afgestemd op verschillende rollen binnen tuinbouwbedrijven. Of je nu onderdeel bent van de afdeling productie, sales, boekhouding, HR, planning, logistiek of inspectie; er is een training die is ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Er is een onboarding-training voor beginners, die je kunt opvolgen met de trainingen Applicatiebeheer, Productie, Sales I en Sales II, de training ‘Jonge groenteplanten’ en twee trainingen over Agriware 365 Operations (de Agriware apps).

De onboarding-training is beschikbaar in het Engels en Nederlands, de rest van de trainingen in het Engels, met Engelstalige of Spaanstalige ondertitels.

Nursery software apps 2-1

Verkort het implementatieproces in de organisatie

Doordat de trainingen zijn ingericht voor specifieke rollen, kunnen alle medewerkers in de organisatie snel aan de slag met Agriware 365. Uit ervaring blijkt dat het goed trainen van kern- en eindgebruikers zorgt voor een verkorting van het implementatieproces en uiteindelijk een goede samenwerking binnen de organisatie.

De voordelen van het gebruik van de E-Learning modules zijn:

  1. Rol-gebaseerde training: Users kunnen zich richten op de specifieke vaardigheden en kennis die relevant zijn voor hun functie.
  2. Kwaliteit: Verbeterde kennis leidt tot betere beslissingen en hogere kwaliteit in alle aspecten van het bedrijf, van kweekprocessen tot administratie en logistiek.
  3. Flexibiliteit: users kunnen de trainingen volgen op momenten die het beste passen bij hun werkschema's.
  4. Kostenbesparing: E-learning snijdt in de implementatiekosten en bevordert de algehele bedrijfsvoering.

Learning modules bieden praktische vaardigheden

Of je nu een kweker, een logistiek medewerker, een financieel manager of een salesprofessional bent, de E-Learning modules bieden praktische vaardigheden om jouw rol te verbeteren en bij te dragen aan het succes van je bedrijf.

Meer weten over Agriware 365 E-learning? Ga naar het Agriware Competence Center en bepaal welke training geschikt is voor jou.