De Dynamics dienstverlener Mprise uit Veenendaal heeft een nieuwe business unit in het leven geroepen die Dynamics 365 Business Central in combinatie met het Power Platform van Microsoft aanbiedt en implementeert.

Bij Mprise, bekend van haar Academy en haar software oplossing Agriware voor de tuinbouw, hebben de afgelopen jaren een groot aantal gebruikers van Dynamics NAV software onderdak gevonden. Omdat deze bedrijven aangetrokken werden door de specifieke expertise en kwaliteit van dienstverlening heeft Mprise besloten daarvoor een aparte business unit op te zetten.

De nieuwe business unit Mprise Business Solutions onderscheidt zich door het verzorgen van ‘ lean en mean’ implementaties. Daarvoor wordt Business Central geïntegreerd met het Power Platform van Microsoft aangeboden waardoor complexe maatwerk constructies worden vermeden. Door de Mprise formule van ontzorgen is alles er op gericht om blijvend waarde te creëren.

‘De trend van de afgelopen jaren om te gaan werken met standaard ERP software, aangevuld met flexibele oplossingen uit het Power Platform en horizontale add-ons op Business Central, zet door. Klanten willen geen complexe ERP implementaties maar oplossingen voor hun uitdagingen die snel en eenvoudig te realiseren zijn. Microsoft speelt hierop in door met het Power Platform een alternatief te bieden voor het traditionele maatwerk’ , aldus Renger Reitsema, directeur van de nieuwe business unit.

Wilt u weten wat deze business unit voor u kan betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Plan een GRATIS adviesgesprek in