Het kan heel goed zijn dat uw zomer er anders uitziet dan u een aantal maanden geleden had gedacht. Plannen zijn geannuleerd of gewijzigd en dat vraagt van iedereen wat flexibiliteit. Tegelijkertijd heeft iedereen de achter ons liggende maanden heel verschillend beleefd: de één was thuiswerkend productiever dan ooit, voor de ander was het juist een grote uitdaging om taken gedaan te krijgen. Dit heeft ongetwijfeld ook invloed gehad op uw ontwikkeling in Microsoft Dynamics. Misschien is de zomer voor u een gunstige tijd om een verdiepingsslag te gaan maken! Hiervoor kunt u terecht bij de Mprise Summer School.

Summer School 

Mirjam Berntsen is directeur van de Mprise Academy, dé Dynamics-opleider in Nederland. "De afgelopen maanden werden al onze trainingen online aangeboden en die optie is er in de zomer nog steeds. Nu er iets versoepeld kan worden qua corona-maatregelen zijn er ook weer mogelijkheden om training te komen volgen in ons Learning Centre in Veenendaal. Die voorkeur is bij iedereen verschillend, maar is weer meer ruimte om hierin aan te sluiten op de specifieke wensen van de klant."

Get Dynamics certified! 

Veel mensen gaan niet of korter op vakantie dit jaar en hebben dus in de zomer de gelegenheid om hun kennis van Dynamics bij te spijkeren. Dit kan in de Summer School op verschillende manieren:

  • Door het volgen van groepstrainingen uit ons rooster, online of in Veenendaal;
  • Compacte online trainingen over een specifiek onderwerp;
  • Microsoft examentraining.

“De laatste optie is nieuw”, vertelt Mirjam. “We zien dat er steeds meer behoefte is aan certificering. Er zijn veel consultants en ontwikkelaars, maar ook eindklanten, voor die hun Dynamics expertise door middel van een certificaat willen kunnen aantonen. Die hebben nu in de zomer de kans om daaraan te werken.”

Examentraining in drie smaken 


Mirjam: “Qua examenvoorbereiding zijn er drie smaken. Niet iedereen heeft hetzelfde instapniveau en dezelfde manier van leren, daarom zijn er verschillende mogelijkheden. Voor sommige mensen is een klassikale opleiding de beste manier om de stof door te nemen, anderen zijn meer gebaat bij zelfstudie of een combinatie van die twee opties.

Er is op verschillende (Microsoft-)sites veel informatie over Dynamics beschikbaar. Zoveel, dat je door de bomen het bos vaak niet meer ziet. Voor de zelfstandige studeerders hebben we daarom en ‘Do it yourself-kit' samengesteld, met alle benodigdheden die nodig zijn voor een efficiënte voorbereiding: een Dynamics-omgeving, relevant zelfstudiemateriaal, oefeningen en de mogelijkheid voor vragensessies met één van onze zeer ervaren trainers. Ook bieden we een 1-daagse examentraining als aanvulling op zelfstudie, waarin inhoudelijk de punten op de i worden gezet en vragen worden doorgenomen die representatief zijn voor het Microsoft-examen."

Neem een duik 

Sluit dit aan bij uw zomerplannen? Hebt u behoefte om de komende maanden goed te benutten door uw kennis op het gebied van Microsoft Dynamics bij te spijkeren? U bent van harte welkom bij de Mprise Summer School, online of ‘face to face’ in het Learning Centre in Veenendaal. Bekijk hier het complete cursusaanbod voor de Summer School om te zien of het onderwerp waar u in wilt duiken erbij staat. Mirjam: “We dagen u uit! En we hopen er een leerzame zomer van te maken, zodat u met opgefriste kennis weer aan de slag kunt in het najaar.”