ERP, juist voor HBO-studenten!. Zij zijn de leidinggevenden van de toekomst. Begrip van ketensimulatie en de waarde van ERP geeft hen waardevolle bagage om die leidende rol te kunnen vervullen. Graag levert Mprise een bijdrage aan hun opleiding.

Afgelopen maand hebben wij in samenwerking met de Studie Bedrijfsmanagement MKB van Hogeschool Fontys aan in totaal 70 studenten onze workshop ‘ERP-Ketensimulatie’ gegeven. Een groot succes!

Praktische workshop met studenten over ERP

De praktische workshop hielp de studenten op weg om de kern van een ERP-oplossing te begrijpen. Door het simuleren van een goederen- en geldstroom met bijbehorende administratie werd een goed beeld gegeven van de waarde en de functie van een ERP-oplossing. Door de koppeling te maken naar het vakgebied AO (administratieve organisatie) en aan de hand van praktijkvoorbeelden werd op een interactieve manier ERP geïntroduceerd.

Richard Könings, docent Hogeschool Fontys:

'Informatief, verhelderend, inspirerend en vooral verdiepend hoe Harro Knook het ERP proces en -systeem heeft geïntroduceerd bij onze 2e jaar HBO -studenten. Een zekerheid wederom voor schooljaar 2019 – 2020.'

Workshop: ERP-ketensimulatie 

Deze workshop is ontwikkeld om tijdens implementaties of voorafgaand aan optimalisaties met gebruikers nut en noodzaak van een ERP-oplossing vast te stellen. Bent u op zoek naar een leerzame, interactieve en leuke training? Neem contact met ons op we vertellen meer over deze 1-daagse workshop.

Bekijk hier de flyer om meer te lezen over de workshop.