De Dynamics Experience: een evenement waarbij Mprise haar beste beentje voor zet. We staan klaar voor onze klanten en organiseren zelf een drietal inspirerende tracks in het middagprogramma. De kracht van kerngebruikers, werken met ‘digital twins’ en werken met het Power Platform komen aan bod. Zorg dat je erbij bent op donderdag 21 november in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Tijdens het event zijn wij natuurlijk aanwezig bij onze Mprise stand. Kennis brengen en inspireren doen we ook bij de tracks in het middagprogramma. Alvast een tipje van de sluier van het drietal kennissessies die wij organiseren.

Help! Kerngebruikers gezocht! – door Harro Knook

Eén van de meest elementaire succesfactoren tijdens en na de implementatie van een IT-applicatie is een goed functionerend kerngebruikersteam. Helaas is dat team vaak een ondergeschoven kindje. Omdat een goed kerngebruikersteam zo essentieel is, gaan wij in onze sessie verder op de rol van de kerngebruiker in. Wat is een goede kerngebruiker? Welke taken en verantwoordelijkheden zijn belegd bij deze groep? Maar ook… hoe geeft u de kerngebruikers de juiste plaats in de organisatie en hoe zorgt u voor een blijvende bijdrage van deze groep?

Anders gezegd, wanneer zegt u? YES! Wij hebben kerngebruikers!

Power Platform: wat is het en hoe ga je ermee aan de slag? Julian Zwart

Met het Power Platform kunt u meer zelf. Power to you! Hoe gaat dit, waarom is het belangrijk en wat kunt u ermee? In deze sessie ga ik daarop in en neem ik u mee naar het Power Platform.

Wat is het platform nu precies, waarom heeft Microsoft dit platform ontwikkeld en hoe kan ik dit op de beste wijze inzetten binnen mijn organisatie? Wat zijn de do’s and don’ts bij het inrichten en het gebruiken van de tools in dit platform en hoe versterken de verschillende tools elkaar?

Ik laat u een aantal praktische voorbeelden zien hoe bedrijven nu met het platform werken. Daarnaast neem ik u mee in de roadmap van het Power Platform. Na afloop weet u hoe u aan de slag kunt en wat de toekomstige mogelijkheden zijn.

Kunt u niet aanwezig zijn of wilt u informatie vooraf? De onderstaande blogs vertellen u meer over de basis van het Power Platform. 

Processen, mensen en IT. Bridge the gap with the digital twin! – Hans Schouten

Hoe zorg je ervoor dat IT op de juiste wijze mensen ondersteunt bij hun werk? Hoe beheert u (praktisch en realistisch) de kennis van zowel de processen als de inrichting van de applicaties?

In deze sessie laat Mprise zien hoe u een 'digitale tweeling' van de organisatie kunt maken. Deze digitale tweeling gebruikt u om simulaties te draaien bij organisatieverandering en – vernieuwing. Zo krijgt u veel meer inzicht met betrekking tot de kansen en risico's van het optimalisatie- of implementatietraject.

Kom ook ervaren hoe we u kunnen helpen een brug te slaan tussen de dagelijkse business en IT!

Over de inhoud van deze sessie kunt u meer lezen in deze blogs: 

Informatie en aanmelden

Alle informatie over het programma vindt u op www.dynamicsexperience.nl. Voor leden van DynamicsHUB en CraniumConnect is de toegang gratis. Voor anderen is de prijs € 624 incl. btw.

Aanmelden voor de tracks in het middagprogramma gaat via de NetworkApp (downloaden via Google Play of de App Store).