Mprise Nieuws

Mprise op Dynamics Experience 2018

Door Erik Hooijer 25 October 2018

Op woensdag 14 november 2018 wordt bij het SPANT! in Bussum voor de elfde keer de Dynamics Experience gehouden. Het is het grootste Europese jaarcongres over Microsoft bedrijfssoftware voor eindklanten en partners. Als partner van dit event verzorgt Mprise onder andere twee round table sessies.

LEES VERDER >

Kijkje in de keuken bij Mprise (video)

Door Raymond van Toor 11 December 2017

Op 20 november jl. ontvingen wij tijdens het Business Event gemeente Veenendaal de ICT Award 2017. Voorafgaand aan de uitreiking werd een video over Mprise aan het publiek getoond.

LEES VERDER >

Mprise ontvangt ICT Award 2017

Door Raymond van Toor 21 November 2017

Tijdens het Business Event gemeente Veenendaal ontving Mprise in een uitverkochte zaal in eventlocatie De Basiliek de ICT Award 2017. Een verslag van een geslaagde avond.

LEES VERDER >

Mprise Academy ontvangt 2000ste cursist van 2017

Door Raymond van Toor 13 November 2017

Vandaag hebben wij op feestelijke wijze stilgestaan bij het ontvangen van onze 2000ste Academy cursist van 2017. De nietsvermoedende cursist werd daarbij door ons in het zonnetje gezet.

LEES VERDER >

Mprise op de Dynamics Experience 2017

Door Raymond van Toor 10 October 2017

Op woensdag 1 november 2017 wordt bij het SPANT! in Bussum voor de tiende keer de Dynamics Experience gehouden. Het grootste Europese jaarcongres over Microsoft bedrijfssoftware voor eindklanten en partners. Als partner van dit event verzorgt Mprise onder andere twee roundtable sessies.

LEES VERDER >

Ja! Wij zijn de winnaar van de ICT Award 2017

Door Gerlinde Kroon 21 November 2017

Met trots kunnen wij vermelden dat Mprise de ICT Award van 2017 gewonnen heeft. Op 20 november 2017 zal de Award uitgereikt worden tijdens het Business Event 2017 in Veenendaal. 

LEES VERDER >

Power BI ook voor Dynamics AX

Door Mirjam Berntsen 10 October 2017

Ja! Ze zijn er... de Power BI trainingen voor Dynamics AX! Klik hier voor het overzicht.

Onze BI-experts hebben veel ervaring met het definiëren, bouwen en aanpassen van PowerBI-rapporten en dashboards in combinatie met Dynamics AX.

LEES VERDER >

Mprise erkend als Dienstverlener voor KMO-portefeuille België

Door Mirjam Berntsen 10 October 2017

Mprise mag zich Erkend dienstverlener voor Opleidingen en Advies voor de KMO-portefeuille noemen. De audit, die hiertoe door Kiwa België is uitgevoerd, hebben wij met glans doorstaan.

Dit is goed nieuws voor onze relaties uit Vlaanderen. Het betekent dat onze opleidingen en adviesdiensten voortaan in aanmerking komen voor subsidie via de KMO-portefeuille van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Dit maakt onze opleidingen en adviesdiensten voor Dynamics ERP en Dynamics CRM nóg aantrekkelijker voor Vlaamse ondernemingen.

LEES VERDER >

Nieuw: Trainingen Document Creator

Door Mirjam Berntsen 10 October 2017

Vanaf oktober gaat Mprise trainingen voor Document Creator invullen. Dit vindt plaats in samenwerking met Idyn.

Document Creator is een add-on voor het converteren en maken van rapporten in Microsoft Dynamics NAV. Deze eerste trainingen zijn bedoeld voor ontwikkelaars die met Document Creator aan de slag gaan. Vanaf januari wordt het programma uitgebreid met trainingen voor organisaties die Document Creator (gaan) gebruiken.

LEES VERDER >

Life Fitness over Mprise E-learning

Door Mirjam Berntsen 10 September 2016

Carla de Lange, HR Manager Benelux - Life Fitness

“Mprise heeft erg goed met ons meegedacht en ons prima geholpen bij het opleiden van onze mensen. Wij hebben het Mprise E-Learning platform ingezet. Ook heeft een trainer van Mprise  een Workshop gegeven voor onze Experts waarin zij werden voorbereid op het geven van training aan onze medewerkers.”

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS