Mprise Nieuws

Nieuwe functionaliteiten in Dynamics365 geschikt voor HR Managers

Door Gert-Jan Verweij 11 maart 2019

Vaak gaat het over Finance, Supply Chain of Warehousing als het over Dynamics gaat.

LEES VERDER >

Mprise gaat verbouwen in Veenendaal

Door Erik Hooijer 12 april 2019

Sinds maandag 4 maart staat de benedenverdieping van Mprise in de steigers. De begane grond, die eerst verhuurd werd, wordt omgebouwd tot een prachtige gang met 2 vergaderzalen en 5 trainingslokalen van verschillende grootte.

Voor een impressie van hoe het eruit gaat zien, de volgende schetsen:

LEES VERDER >

Nieuwe workshop: Proces als ruggengraat van uw onderneming

Door Gert-Jan Verweij 24 januari 2019

Op 14 februari 2019 is de eerste Mprise workshop: proces als ruggengraat van uw onderneming. Deze workshop gaat over procesdefinitie en blauwdrukken. Deze workshop is speciaal bedoeld voor productiemanagers en wordt gegeven in Veenendaal. [U kunt zich hier aanmelden]

LEES VERDER >

Mprise opent haar tweede locatie in Bleiswijk

Door Gert-Jan Verweij 17 januari 2019

Vanaf 1 januari heeft Mprise er een tweede kantoor bij. De keuze voor het tweede kantoor in Bleiswijk is gemaakt omdat we op deze manier dichter bij onze Mprise en Mprise Agriware klanten in het westen van het land zitten.

LEES VERDER >

Missie statement: wat is de toegevoegde waarde van Mprise?

Door Joop de Jong 6 februari 2019

Dat is geen onbelangrijke vraag. Het is een vraag die we als Mprisers aan elkaar kunnen stellen. Veel belangrijker is het echter om deze vraag vanuit het gezichtspunt van de klant te stellen. En dat is dan ook wat we bij Mprise willen doen. Bij Mprise zijn we gefocust op de business van de klant. De centrale vraag die ons bezig houdt is: hoe kunnen we met de inzet van software en aanvullende diensten toegevoegde waarde leveren aan de business van onze klant.

LEES VERDER >

Mprise op Dynamics Experience 2018

Door Erik Hooijer 25 oktober 2018

Op woensdag 14 november 2018 wordt bij het SPANT! in Bussum voor de elfde keer de Dynamics Experience gehouden. Het is het grootste Europese jaarcongres over Microsoft bedrijfssoftware voor eindklanten en partners. Als partner van dit event verzorgt Mprise onder andere twee round table sessies.

LEES VERDER >

Kijkje in de keuken bij Mprise (video)

Door Mprise 28 juni 2019

Op 20 november jl. ontvingen wij tijdens het Business Event gemeente Veenendaal de ICT Award 2017. Voorafgaand aan de uitreiking werd een video over Mprise aan het publiek getoond.

LEES VERDER >

Mprise ontvangt ICT Award 2017

Door Mprise 28 juni 2019

Tijdens het Business Event gemeente Veenendaal ontving Mprise in een uitverkochte zaal in eventlocatie De Basiliek de ICT Award 2017. Een verslag van een geslaagde avond.

LEES VERDER >

Mprise Academy ontvangt 2000ste cursist van 2017

Door Mprise 28 juni 2019

Vandaag hebben wij op feestelijke wijze stilgestaan bij het ontvangen van onze 2000ste Academy cursist van 2017. De nietsvermoedende cursist werd daarbij door ons in het zonnetje gezet.

LEES VERDER >

Mprise op de Dynamics Experience 2017

Door Mprise 28 juni 2019

Op woensdag 1 november 2017 wordt bij het SPANT! in Bussum voor de tiende keer de Dynamics Experience gehouden. Het grootste Europese jaarcongres over Microsoft bedrijfssoftware voor eindklanten en partners. Als partner van dit event verzorgt Mprise onder andere twee roundtable sessies.

LEES VERDER >

RECENT NIEUWS