Mprise Business Solutions nieuwe collega's

Mprise groeit! Recent heeft ons team zich uitgebreid met een aantal nieuwe medewerkers waar we erg blij mee zijn. Daarom willen we jullie graag voorstellen aan de nieuwste aanwinsten in ons team: Power Platform Developer Henk Eizinga, projectmanager Theanne 't Hooft en functioneel consultant Henri Wijnne. Wie zijn ze en wat gaan ze voor de klanten van Mprise betekenen?

Henk Eizinga, Power Platform developer

"Mijn naam is Henk Eizinga, ik ben 52 jaar oud, ik ben getrouwd met Marian en heb een dochter van 21 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Friesland uit het dorpje Bakkeveen. Door mijn werk zijn we beland op de Veluwe en wonen we nu lekker in het mooie dorp Bennekom. Sinds begin februari werk ik als Power Platform Developer bij Mprise.

Hiervoor was ik werkzaam bij ifunds als Software Developer op het Power Platform. Hier heb ik samen met collega’s een product gebouwd met behulp van het Power Platform voor de goede doelen-markt. Bij ifunds heb ik veel geleerd over het Power Platform, Azure, Azure devops en .net development. Met deze bagage hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren bij Mprise. Ik vind het superleuk om samen met collega’s aan een oplossing te werken voor de klant.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij de Tafeltennisvereniging in Ede. Ik speel mee in de Gelre-competitie op het laagste niveau en speel zoveel mogelijk mee met wedstrijden. Één keer per jaar gaan we met een groep tafeltennisfanaten naar Duitsland om daar een toernooi mee te maken en mee te spelen."

Theanne 't Hooft, projectmanager

"Mijn naam is Theanne ’t Hooft, ik ben 33 jaar en woon samen met mijn man en zoontje in het mooie Bennekom. Ik ben geboren en getogen in Brabant, maar inmiddels erg verknocht geraakt aan het wonen op de Veluwe dus terug verhuizen naar onder de rivieren zit er niet meer in. 😉

Na zeven jaar bij mijn vorige werkgever, een bedrijf in de spoorbranche, net buiten het centrum van Utrecht, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en omgeving (en minder reistijd).

In mijn vorige baan ben ik begonnen als Office Manager. Na een jaar of drie mocht ik meedraaien in een aantal leuke (IT) projecten als projectcoördinator en dat smaakte naar meer. De afgelopen twee jaar heb ik diverse mooie projecten mogen oppakken als projectmanager. Een onwijs leuke functie die ik graag wilde doorzetten in een andere omgeving.

Die andere omgeving werd Mprise! Met slechts twee werkdagen achter de rug kan ik zeggen dat de energie en het enthousiasme van het team echt aanstekelijk werken en maken dat ik ontzettend veel zin heb in deze nieuwe uitdaging.

Mijn vrije tijd breng ik op dit moment voornamelijk door met een erg actieve peuter en in de weekenden zoveel mogelijk met vrienden en familie. Ik kan ontzettend genieten van de 'kleine dingen' in het leven zoals fijne wandelingen, uitgebreid tafelen en een goed gesprek."

Henri Wijnne, functioneel consultant Powerapps en CE

"Mijn naam is Henri Wijnne en ik ben op 1 november 2023 begonnen bij MBS als functioneel consultant Powerapps en CE. Hiervoor werkte ik bij Ifunds als Dynamics 365 consultant.

Ik ben 38 jaar en ik kom uit Oosterwolde. Oosterwolde is een mooi klein dorpje in de gemeente Oldebroek (vlakbij Zwolle). Daar woon ik met plezier woon met mijn vrouw Gerrianne en mijn kinderen Thijs (12), Boas (10) en Liva (8). Naast mijn werk ben ik ook gemeenteraadslid in de gemeente Oldebroek en als gemeenteraadslid houd ik me vooral bezig met woningbouw.

In mijn vrije tijd fiets en wandel ik graag en ik ben vorig jaar begonnen met piano spelen. Als ik echt tijd over heb dan vind ik bier brouwen ook leuk, maar helaas is er weinig tijd voor 😊."

 

 

Empowering People & IT
Microsoft Gold Partner

Het succes van uw business wordt bepaald door het deskundige gebruik en de slimme toepassing van ERP software door uw medewerkers. Alles wat wij doen is daar op gericht. Alles voor uw groei.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief