Met de terugkeer naar kantoor dient zich een nieuw probleem aan. Waar laat je al die mensen? Tijdens de Coronaperiode liepen de kantoren leeg en ontstond een nieuwe visie op 'werken op kantoor'. De 1,5 meterregel zorgde ervoor dat er veel minder ruimte beschikbaar was voor dezelfde hoeveelheid mensen. Ondertussen ging de groei van organisaties ongemerkt door. Voor de mensen die nu liever aan een bureau op kantoor willen werken, hebben we onze Workspace App een nieuw leven ingeblazen. Nieuw jasje, nieuwe functionaliteit en gelukkig ook een nieuwe toepassing in de organisatie.

De app is gebouwd in Power Apps. Dat maakt het eenvoudig in de implementatie en onderhoud. Het aanpassen van deze app aan je eigen huisstijl is bijvoorbeeld een kwestie van een paar instellingen. Het draait binnen Dataverse, wat het daarnaast eenvoudig maakt om de app uit te breiden of bijvoorbeeld te koppelen aan andere apps die je in jouw organisatie gebruikt. Zo houd je grip op je werkplekbeleid!

Lees meer over Power Apps 

De Workspace App is een standaard app die wij hebben ontwikkeld. We ontwikkelen echter ook veel nieuwe apps voor legio toepassingen. Weten hoe wij zo een nieuwe app met je ontwikkelen?

Lees Marijke's artikel over App ontwikkeling