"Alle doelstellingen zijn bereikt die wij van te voren hebben afgesproken, continuïteit is gewaarborgd en Mprise heeft ervoor gezorgd dat de autorisaties van de medewerkers/gebruikers in Dynamics AX op een zeer goede manier zijn vastgelegd."

Dick de Rouwe, General Manager bij S.C.A.N.: 

De aanleiding om Mprise in te schakelen was omdat wij behoefte hadden aan ondersteunende capaciteit. Mprise kon eigenlijk per direct beschikbaar een erg goede kracht aan ons leveren. Al snel bleek dat de consultant veel aanvullende expertise in huis had en in het bijzonder op het gebied van autorisaties/rechten binnen Dynamics AX. Dat was op dat moment nog niet goed geregeld bij ons en uiteindelijk op moment van vertrek van de consultant is dat prima geregeld.

S.C.A.N..png
 
SCAN is het Service Centrum voor auteurs- en naburige rechten. Wij zijn de verbindende factor tussen de makers van de muziek en muziekgebruikers. Gebruikers van muziek, dan moet je denken aan horecagelegenheden, winkels, werkruimtes, kantoren, eigenlijk overal waar muziek openbaar gemaakt wordt.