Hoe zorg je ervoor dat iedereen op de juiste manier met een nieuw systeem gaat werken? Binnen een implementatie wordt dit vaak door consultants gedaan. Training geven over een systeem is echter een andere tak van sport dan consultancy. Dynamics 365 Finance & Operations gebruiker CooperVision/Procornea merkte dat ook en ging met de basisteams op training bij Mprise. 

 

CooperVision Logo
'Een half jaar na de livegang kwamen we erachter dat we, door de basis die we misten, op zoek moesten naar trainingen die meer toegespitst zijn op het gebruik van het pakket zelf', vertelt Richard Kers, Manager Operations bij CooperVision Specialty Eyecare.

Lees meer over CooperVision

'We trainen onze basisteams in het gebruik van Dynamics. In ons geval zijn dat Inkoop, Logistiek, Productie en een stuk Sales en Finance. Als we met deze teams geen training zouden volgen, dan kan dat uiteindelijk tot frustratie leiden. Te weinig kennis van het pakket zelf, zorgt ervoor dat je naar alternatieve werkwijzes gaat zoeken. Terwijl een pakket als dit dat juist zou moeten voorkomen'.

'Dit pakket zou vóór je moeten werken, in plaats van tegen je'

Training is vaak een onderdeel van de implementatie. De aandacht gaat echter meer naar de implementatie dan naar de borging van het projectsucces. Om die reden komen veel organisaties bij Mprise op training. Bij CooperVision verwees de implementatiepartner hen door naar Mprise om met de diverse teams slimmer met Microsoft Dynamics 365 te gaan werken. 

Procornea werkt nu eenvoudiger met Dynamics 365 F&O met Microsoft Trainingen

'Wij zijn uiteindelijk in contact gekomen met Mirjam Berntsen en Harro Knook. Met hen hebben we bekeken welke behoeften er zijn in het team en hoe we die met training kunnen invullen. 

We ervaren de trainingen als zeer professioneel en laagdrempelig. Gekke vragen kent Harro - onze trainer - niet. Bij Mprise doen ze wat ze zeggen, en dat geeft een zeer comfortabele trainingssfeer'.

 

Het resultaat van de trainingen

Het interessante van het volgen van de trainingen, is dat het eigenlijk al resultaat heeft gebracht. Het resultaat is dat men nu begrip heeft voor bepaalde situaties, terwijl men voorheen niet wist waar het over ging. Nu je de gedachte erachter kent, begrijp je waarom dingen wel of niet kunnen'. 

Over CooperVision

Wij zijn experts op het gebied van het ontwerpen en produceren van harde en zachte contactlenzen met de hoogste precisie en kwaliteit. Onze missie is om de maximale gezichtsscherpte te bereiken met contactlenzen voor elke persoon en elke oogaandoening, over de hele wereld.

Lees meer over CooperVision