Ben je benieuwd wie je tegenover je krijgt wanneer Mprise een training komt geven? De komende periode laten we je kennis maken met al onze trainers in de serie 'Meet the Trainer'. 

Deze keer zoomen we in op Hylke Britstra. Hij is inmiddels vijf jaar trainer en consultant bij Mprise en geeft onder andere training rondom Microsoft Dynamics AX en F&O. Hylke traint deelnemers in het optimaal gebruik van AX en F&O en heeft daarbij een specialiteit in Finance. “Het mooie vind ik om in trainingen het Finance-proces te verbinden aan de software en te voorkomen dat we alleen maar een trucje leren in het klikken van de juiste knoppen”. Ook vindt hij het erg leuk om mensen te begeleiden bij de implementatie van ERP-software; “Denk aan een workshop kerngebruiksvaardigheden, Train de Trainer of Testen, hoe en wat? Daarin neem je deelnemers mee in cruciale activiteiten van een implementatie. Deelnemers vormen in die workshops een beeld hoe ze deze activiteiten gezamenlijk tot een succes kunnen maken. Vaak ervaart men deze workshops hierdoor zelfs als teambuilding.”

Benieuwd geworden naar de trainingen die Hylke invult?

Bekijk ons aanbod 

 

Empowering People & IT
Microsoft Gold Partner

Het succes van uw business wordt bepaald door het deskundige gebruik en de slimme toepassing van ERP software door uw medewerkers. Alles wat wij doen is daar op gericht. Alles voor uw groei.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief