Ben je benieuwd wie je tegenover je krijgt wanneer Mprise een training komt geven? De komende periode laten we je kennis maken met al onze trainers in de serie 'Meet the Trainer'. 

Deze keer zoomen we in op Marijke Kerkhove. Met haar achtergrond als Procesmanager en Consultant neemt ze veel expertise mee. 'Er zijn weinig situaties rond CRM die ik nog niet heb gezien, dus meestal heb ik een antwoord op vragen van onze klanten. Dat maakt mijn werk ook erg leuk. Iedere organisatie heeft z'n eigen uitdagingen', aldus Marijke.


Marijke is naast trainer ook consultant. 'Die combinatie is perfect voor mij. Op die manier weet ik ook welke updates Microsoft momenteel doorvoert en zijn mijn trainingen altijd up-to-date'. 

Verkeerd of incompleet gebruik van de CRM oplossing van Microsoft ligt in de basis vaak aan een verkeerd idee bij het begrip 'CRM'. Marijke neemt de cursisten daarom bij de hand en laat ze begrijpen waarom bepaalde velden zijn zoals ze zijn. 

Benieuwd geworden naar de trainingen die Marijke invult?

Bekijk ons aanbod 

 

Empowering People & IT
Microsoft Gold Partner

Het succes van uw business wordt bepaald door het deskundige gebruik en de slimme toepassing van ERP software door uw medewerkers. Alles wat wij doen is daar op gericht. Alles voor uw groei.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief