29 februari is altijd een bijzonder dag. Maar deze is voor ons extra speciaal: vandaag hebben wij onze nieuwe Dynamics 365 Finance & Operations E-learning gelanceerd!
En daar zijn we trots op. Onze E-learning vervult bij verschillende bedrijven al geruime tijd een belangrijke rol in de onboarding van nieuwe medewerkers en bij implementatietrajecten.
De nieuwe versie is compacter, kwalitatief hoogwaardig en maakt je helemaal wegwijs in F&O.

Wat is Mprise E-learning?

De Mprise E-learning bestaat uit 12 hoofdstukken waarin de basis voor het werken met F&O wordt gelegd. De onderwerpen gaan van basisinstellingen, zoals persoonlijke systeemtaal, tot het navigeren door het systeem en het maken van een werkomgeving op basis van je bedrijfsfunctie.
Voor meer informatie over de inhoud van de E-learning, kijk op de Trainingspagina.

Elk hoofdstuk bestaat uit een korte uitleg, een demonstratie door middel van video, oefenen en testen. De oefeningen zijn meerdere keren uit te voeren in een leeromgeving van F&O die standaard in de E-learning is bijgevoegd. Ook een test kun je zo vaak maken als je wilt. Iedereen kan er zo op zijn eigen tempo doorheen.

Zelfs wie nog nooit met Dynamics heeft gewerkt kan na het volgen van de Mprise E-learning gemakkelijk navigeren in F&O!

Preview

Elk hoofdstuk begint met een uitleg en demonstratie door middel van video, zoals bijvoorbeeld in dit screenshot binnen het hoofdstuk over Favorieten en Recent:

Vervolgens wordt de cursist gevraagd om zelf instructies op te volgen:

En tot slot, toetsing van het geleerde:

Wat levert dit op?

Waarom Mprise E-learning?

  • Medewerkers raken in korte tijd bekend met navigeren in F&O
  • In hun eigen tijd en op hun eigen tempo
  • Er is geen voorkennis nodig
  • Een soepele start voor iedereen

Wil je meer weten?

  • Bekijk hier direct de Trainingspagina voor E-learning 
  • We denken graag met je mee over de rol die E-learning kan spelen binnen jouw project. Voel je vrij om contact op te nemen!

    Neem contact op

 

Empowering People & IT
Microsoft Gold Partner

Het succes van uw business wordt bepaald door het deskundige gebruik en de slimme toepassing van ERP software door uw medewerkers. Alles wat wij doen is daar op gericht. Alles voor uw groei.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief