"Het resultaat van de opleiding door Mprise is dat onze CRM-gebruikers goed zijn toegerust voor hun toekomstige taak. Door de praktijkgerichte oefeningen, gericht op de verschillende taken die zij binnen CRM gaan uitvoeren, hebben onze mensen in de training concrete ervaring opgedaan. Dit geeft hen het vertrouwen dat ze onze klanten na de live-gang adequaat kunnen adviseren en helpen."

Robert Boonman, Functioneel beheerder bij NEN: Robert Boonman.png

Wij zijn bezig met de implementatie van een aantal nieuwe applicaties die onze oude ‘legacy-systemen’ gaan vervangen. Eén daarvan is Microsoft Dynamics CRM, waarmee onze medewerkers in de front-office gaan werken. Om hen voor te bereiden op deze verandering zagen wij een goede gebruikerstraining als noodzakelijk. We hebben Mprise gevraagd deze opleiding in te vullen.

In nauw overleg met de werkvloer is de voorbereiding van de opleiding opgezet, waardoor wij stapsgewijs naar een goede opleiding hebben toegewerkt. De gestructureerde aanpak van Mprise hierbij sprak onze zeer aan. De intensieve afstemming door de trainer met de beoogde doelgroep bleek de sleutel tot het succes van de opleiding.

"Mprise heeft niet alleen kennis van Dynamics CRM, maar kan het ook overdragen!"

NEN (koninklijke).jpg

Koninklijke NEN brengt partijen bij elkaar om afspraken te maken over producten, processen en diensten. Het doel hiervan is kwaliteit te verhogen, veiligheid te vergroten en duurzaamheid en handel te bevorderen. Deze afspraken worden vastgelegd in normen zodat iedereen hiervan kan profiteren.