We merken dat de vraag naar het Dynamics platform een vlucht neemt. Samen met Microsoft werken we hard om organisaties in Nederland te laten zien wat de kracht van dit platform is. En gelukkig resulteert dat in volle agenda's. Daarom zijn we heel blij met onze twee nieuwe collega's voor de business unit Business Solutions. Lisette Dekker & Niels Breunissen stellen zich aan je voor!

 

Lisette
Ik ben Lisette Dekker, sinds deze maand Consultant bij Mprise.

Wat sprak je aan om bij Mprise te komen werken?
Mprise kwam op mij over als een inhoudelijk en betrokken bedrijf.

Waar ligt jouw expertise?
Een van mijn sterke kanten is mijn nieuwsgierigheid. Ik wil graag weten ‘waarom’ en hoe iets precies werkt,  de antwoorden op die vragen helpen mij om te achterhalen wat precies het probleem is, en wat de beste oplossing kan zijn.

Wat zijn je hobby’s?
Qua hobby's wil ik nog wel eens switchen en iets nieuws proberen, tijdens de corona-periode heb ik mij bijvoorbeeld verdiept in 3D-printen. Daarnaast kan ik mij altijd prima vermaken met een goed boek.

Wat staat er op je bucketlist wat werk betreft?
Op werkgebied ligt op dit moment mijn voornaamste uitdaging om kennis te maken met veel meer bedrijfsprocessen en hoe die bij verschillende bedrijven zijn ingericht.

 

Niels
Ik ben Niels Breunissen en ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Ede, sinds 1 oktober ben ik in dienst bij Mprise en ga ik werken in de rol als lead consultant voor het MBS team.

Wat sprak je aan om bij Mprise te komen werken?
Mprise sprak mij aan door de manier waarop Mprise de D365 oplossingen neerzet; op een innovatieve manier dicht bij de standaard maar wel heel klantgericht. Daarnaast merkte ik vanaf het eerste gesprek de mensgerichte organisatiestructuur, wat bijzonder prettig is als medewerker maar wat ook afstraalt op de klant.

Waar ligt jouw expertise? 
Ik heb hiervoor bijna 15 jaar gewerkt voor Royal Pas Reform, een totaalleverancier voor broederijoplossingen. Bij dit bedrijf ben ik met mijn werktuigbouwkundige achtergrond begonnen als project engineer, maar het bedrijfskundige proces rondom het opstellen van E-BOM tot de uiteindelijke uitlevering en opbouw van een project wereldwijd wekte mijn interesse.

Ik heb na het werk bij engineering diverse rollen mogen vervullen; als hoofd planning, hoofd projectmanagement en warehouse manager. Het gebruik van Dynamics NAV was hierbij altijd een rode draad; of het nu gaat om nieuwe modulaire artikelstructuren, interfaces met een magazijnlift, implementatie van een extern WMS-systeem of het vervolmaken van projectmatig werken binnen Dynamics NAV.

Procesoptimalisatie en de vertaalslag naar de mogelijkheden en onmogelijkheden vind ik ontzettend gaaf! Dit enthousiasme en deze kennis neem ik graag mee naar Mprise en haar klanten.

Mijn interesses en hobby’s?
Mijn hobby’s zijn techniek, auto’s, powerkiten, kamperen, wandelen, fietsen, familie & gezin.

Wat staat er op je bucketlist wat werk betreft? Wat voor project wil je zeker eens doen?
Projecten waarbij ogenschijnlijk veel maatwerk nodig lijkt dicht naar de standaard functionaliteit brengen, en daar waar nodig met het powerplatform oplossingen bedenken!

 

Wil jij werken met Dynamics 365 experts zoals Lisette en Niels? Lees meer over Business Central, CRM of Power Platform!

Empowering People & IT
Microsoft Gold Partner

Het succes van uw business wordt bepaald door het deskundige gebruik en de slimme toepassing van ERP software door uw medewerkers. Alles wat wij doen is daar op gericht. Alles voor uw groei.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief