Ben je benieuwd wie je tegenover je krijgt wanneer Mprise een training komt geven? De komende periode laten we je kennis maken met al onze trainers in de serie 'Meet the Trainer'. 

Geen 'droog en saai verhaaltje' bij Michel de Ruijter. In deze editie van Meet the Trainer zoomen we in op Michel. Hij geeft sinds 2004 training bij Mprise op financieel, logistiek en operationeel vlak in Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Navision/NAV).


Michel werkt al zo lang met Business Central, dat hij het pakket van binnen en buiten kent en heeft in zijn carrière als trainer nog maar weinig vragen gehad die hij niet kon beantwoorden. 'Ik vind het leuk mensen een goed gevulde gereedschapskist mee te geven om het meest uit Business Central te halen'. 

Bij Michel is interactie met de cursist belangrijk. 'Op internet is heel veel trainingsmateriaal te vinden. Vaak uitlegvideo's die laten zien hoe de knoppen werken. Maar de principes erachter leggen ze niet uit en je kunt ook geen vragen stellen. Zo leer je uiteindelijk niet hoe je zo goed mogelijk met een oplossing werkt', aldus Michel. 

Benieuwd geworden naar de trainingen die Michel invult?

Bekijk ons aanbod 

 

Empowering People & IT
Microsoft Gold Partner

Het succes van uw business wordt bepaald door het deskundige gebruik en de slimme toepassing van ERP software door uw medewerkers. Alles wat wij doen is daar op gericht. Alles voor uw groei.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief